Viorel Moldovan la Dinamo București? Care este condiția impusă

Dinamo a bifat cel mai dezastruos sezon din istoria clubului.

Învinși cu 0-2 de către U Cluj în prima manșă a barajului pentru retrogradare/promovare, „câinii” nu au putut întoarce scorul în retur, iar remiza de pe stadionul din Ștefan cel Mare, 1-1, i-a trimis în eșalonul secund.

Șansele ca Dusan Uhrin (54 ani) să continue la Dinamo sunt minime. Antrenorul a plecat deja în Cehia, iar Răzvan Zăvăleanu a anunțăt public că gruparea din Ștefan cel Mare nu-și permite un tehnician străin în primul an în Liga 2.

Întrebat dacă ar dori să antreneze echipa alb-roșie din sezonul 2022-2023, Viorel Moldovan (49 ani) a mărturisit:

”Să fiu ironic sau….? Să o dăm aşa… Dinamo nu a retrogradat anul ăsta, Dinamo a retrogat de vreo 2 ani, anul ăsta doar a încunanat cu succes aceasta retrogradare. Nimic nu e întâmplător în viaţă, toate au un rost în viata. Ce s-a întâmplat la Dinamo m-a dezamăgit şi pe mine ca fost jucător cu trecut dinamovist. Înţeleg până la un anumit punct suferinţa suporterilor dinamovişti.

Un club enorm pentru fotbalul românesc, clar campionatul va fi mult mai sărac fără Dinamo. Sper să se rebrenduiască, au trecut şi alte echipe prin astfel de momente, mă refer la Rapid, Petrolul, U Cluj.

Trebuie să o iau de la zero, nu ştiu care e situaţia, poate tot râul spre bine. Se acuză reciproc, până la urma nu mai conteaza, mortul de la groapa nu se mai întoarce! E totusi Liga 2, nu e departe de Liga 1… Câteodată e bine să mai şi cobori ca să şi urci. Asta e viaţa.

Acolo e încă confuzie, trebuie să se aşeze lucrurile. Am spus-o că nu m-aş duce doar de dragul de a pleca de acasă. Dacă mă duc, trebuie să găsesc acea motivaţie, acel entuziam. Să pot să dau totul unde mă duc. La Dinamo sunt alţii mai dinamovişti decât mine, eu am jucat 2 ani şi respect enorm acest club care mi-a dat posibilitatea să debutez la naţională pentru că dacă eram la Bistriţa, nu ajungeam la naţională”, a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport.

De-a lungul carierei, Moldovan le-a antrenat pe Vaslui, Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, România U21, Auxerre, Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești.

CITESTE SI:

Viorel Hizo, reacție emoționantă despre retrogradarea lui Dinamo

Răzvan Grădinaru, interzis în Ștefan cel Mare: ”Cu astfel de caractere nu vreau să lucrez!”

Noul antrenor a lui Dinamo, îl pune la zid pe Dusan Uhrin. Ce îi reproșează tehnicianului ceh

3 gânduri despre &8222;Viorel Moldovan la Dinamo București? Care este condiția impusă&8221;

Lasă un răspuns