Video I Ce note au primit ”tricolorii” după eșecul din Muntenegru! + Denis Alibec, supărat pe suporterii naționalei

România a început cum nu se poate mai prost Liga Națiunilor. ”Tricolorii” au pierdut cu 0-2 în Muntenegru. Nu atât scorul i-a nemulțumit pe iubitorii fotbalului din țara noastră, cât jocul lipsit de strălucire al elevilor lui Edi Iordănescu.

Mugosa și Vukcevic au fost marcatorii reprezentativei din Muntenegru, ambele goluri venind după două gafe uriașe ale căpitanului Vlad Chiricheș. De altfel, la finalul meciului, fundașul central de 32 de ani ”și-a turnat cenușă în cap”.

După prestația rușinoasă de la Podgorica, ”tricolorii” au fost răsplătiți cu note pe măsură. În opinia celor de la whoscored.com, Chiricheș a fost cel mai slab de pe teren și l-au notat cu 5,2, în timp ce Andrei Rațiu (23 de ani) a primit cea mai mare notă din echipa României, 6,8.

Stefan Mugosa, autorul primul gol al partidei, a fost desemnat omul meciului, nota 8,2. Vukcevic, jucătorul celor de la UTA Arad, cel care a marcat al doilea gol al reprezentativei din Muntenegru, a fost notat cu 7,1, iar Radunovic, fundașul stânga al FCSB-ului, a primit 6,7.

Notele ”tricolorilor”, după Muntenegru – România 2-0
  • Niță 6,6
  • Rațiu 6,8
  • Chiricheș 5,2
  • Rus 6,1
  • Bancu 6,3
  • R.Marin 6,4
  • Cristea 6,2
  • Olaru 6,0
  • Ivan 6,4
  • Tănase 6,4
  • Mihăilă 6,1

………………………..

  • Alibec 5,8
  • Maxim 5,8
  • Cicâldău 6,3
  • Crețu 6,1
  • Mitriță 6,0
Denis Alibec, concluzie dură după eșecul din Muntenegru

Denis Alibec a recunoscut evoluția slabă a tricolorilor în partida de la Podgorica, însă atacantul a ținut să le atragă atenția și suporterilor echipei naționale, cărora le-a cerut susținere mai mare chiar în ciuda rezultatelor slabe.

„Meci foarte prost făcut de noi. Muntenegru a fost mai implicată în joc, mai agresivă. Încercăm să reparăm cu Bosnia ce am stricat aici. Încercăm să dăm ce avem mai bun. Fanii sunt supăraţi, au dreptate, dar poate pot să fie şi ei mai mult alături de noi”, a spus Denis Alibec.

Jucătorul care a evoluat în partea a doua sezonului recent încheiat în Grecia, la Atromitos, a fost băgat în repriza secundă, minutul 65, în locul lui Florin Tănase, însă nu a reușit să aibă un impact în meci.

Edi Iordănescu nu-și poate explica prestația „tricolorilor” la debutul său oficial ca selecționer

La flash-interviul de după meci, selecționerul a recunoscut că elevii săi au făcut un joc modest, în ciuda faptului că au părut motivați înainte de startul partidei.

„Din păcate, un rezultat prost, dar venit pe un fond de joc prost. Clar merit pentru echipa gazdă, au meritat punctele. E greu de digerat momentul, nu e ușor, din păcate asta înseamnă fotbalul modern, angajament, travaliu, mai puțin călcâie și joc boem.

Dacă în prima repriză n-am avut multe momente bune în ofensivă, macar în defensivă am stat bine. Am avut energie să ducem dueluri, dar în partea a doua ne-am precipitat.

Nu am un răspuns în momentul de față, am văzut o echipă foarte motivată zilele astea, băieții au fost atenți și motivați, dar ce am arătat astăzi a fost trist și nu reușim să ieșim din umbra în care suntem de ceva timp.

Din păcate, ne-a lipsit și curajul. Am fost învățat să-mi asum tot timpul responsabilitatea și o voi face și acum, dar nu mai vreau să se întâmple ca în trecut. E ușor să spun că singura vină e a mea, dar trebuie să analizăm momentul.

Doar dacă facem treaba asta avem o șansă pentru viitor. Dacă nu, mai ratăm o campanie, mai schimbăm un selecționer și vom merge din jos în mai jos. Trebuie să întoarcem această situație în favoarea noastră”, a declarat Edi Iordănescu.

CITESTE SI:

Viorel Hizo, reacție emoționantă despre retrogradarea lui Dinamo

Cornel Dinu, reacționează după declarațiile lui iEdi Iordănescu :))

Răzvan Grădinaru, interzis în Ștefan cel Mare: ”Cu astfel de caractere nu vreau să lucrez!”

Un gând despre &8222;Video I Ce note au primit ”tricolorii” după eșecul din Muntenegru! + Denis Alibec, supărat pe suporterii naționalei&8221;

Lasă un răspuns