Răzvan Grădinaru, interzis în Ștefan cel Mare: ”Cu astfel de caractere nu vreau să lucrez!”

Continuă plecările de la Dinamo. După ce Cosmin Matei și Gabriel Torje deja și-au găsit echipe, alți doi jucători și-au anunțat plecarea. ”Păcălicii Ligii 1”, pe numele lor Alexandru Răuță și Răzvan Grădinaru.

Cu toții l-au criticat pe Dusan Uhrin, fostul antrenor al lui Dinamo, iar asta l-a deranjat teribil pe Gică Mihali, cel care se ocupă acum de programul echipei, până la numirea unui nou antrenor. Declarația lui Răzvan Grădinaru l-a enervat teribil pe fostul mare fundaș dinamovist, antrenor la echipa U19 în ultimii doi ani:

”Am făcut un program, iar reunirea lui Dinamo este pe 20 și ne vom pregăti la Săftica. Alte informații de lot, conducere, etc nu prea le știu nici eu, că încă nu este nimic clarificat în totalitate. Însă, vreau să vă semnalez ceva.

Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea. Mă refer la acest băiat Grădinaru. Am văzut că a dat un interviu, iar el părea surprins de faptul că s-a spus că el nu ar putea să joace în Liga 2 la Dinamo. Însă, el nici nu se gândește la așa ceva. Du-te, bă, băiatule, cât mai repede de la Dinamo unde vezi tu cu ochii?

Păi tu te simți jignit dacă rămâi să dai o mână de ajutor la Dinamo în Liga 2? Păi cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2. Ți-a cântat și imnul de zeci de ori pe la națională și nu știm noi? Am jucat și eu la Dinamo alături de Prunea, Lupescu, dar noi nu am dat niciodată peste jucători cu caracter din ăsta.

Pe timpul meu erau jucători crescuți în spiritul lui Dinamo, Giani Kiriță, Petre etc, nu mai dăm nume. Păi voi vă comparați vreodată cu acești jucători? Du-te, tată, cât mai repede de la Dinamo și lasă-ne în plata Domnului. Ne vom descurca noi cum vom putea. Însă, Dinamo are nevoie în primul rând de caractere. De aia a ajuns Dinamo acum unde a ajuns.

Pentru tine, domnule Grădinaru, trebuia să fie o onoare că ți s-a oferit șansa să joci la un club de talia lui Dinamo, dar ce ai jucat? Ai jucat ceva? Du-te și lasă-ne! Ați retrogradat Dinamo și ar trebuie să băgați capul în pământ de rușine, nu să tot dați interviuri”, a spus Mihali pentru ProSport.

Dusan Uhrin, pus la zid de Gică Mihali: ”A plecat din țară la nici 24 de ore după retrogradare”

După ce administratorul judiciar a anunțat că mai mulți jucători vor pleca de la echipă și Dusan Uhrin a plecat în Cehia, imediat după meciul retur cu Universitatea Cluj și a ”uitat” să traseze și un program al echipei pentru stagiunea viitoare, Răzvan Zăvăleanu l-a contactat Gică Mihali.

Fostului fundaș al lui Dinamo i s-a cerut să se ocupe de prima echipă și să stabilească un program de antrenamente, alături de Iulian Mihăescu.

Gică Mihaili este profund afectat de situația de la club, dar și foarte dezamăgit de cum a abandonat Uhrin echipa. Fost mare jucător al celor de la Dinamo, l-a criticat dur pe tehnicianul Dusan Uhrin.

”Eu o să încerc să ajut cu tot ce pot aici la Dinamo, dar nu mi se pare normal modul în care Dusan Uhrin a procedat. Ne-a lăsat baltă, și retrogradați, în Liga 2, și a plecat din România la nici 24 de ore după cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Stai, bă, frate și tu câteva zile în România și vezi ce se întâmplă cu Dinamo, de ce fugi așa acasă?

Ne consultăm unii cu alții, vedem ce naiba mai putem să facem pe viitor, nu să dăm bir cu fugiții. Cineva trebuie să își asume și această retrogradare, dar unii pleacă pe ușa din dos, iar alții rămân acum cu toate problemele astea. La suporterii ăștia ai noștri nu ne gândim? Consider că, dacă vrem să facem ceva pe viitor, trebuie să aducem oameni de caracter și oameni care suferă cu adevărat pentru culorile astea ale lui Dinamo”, a declarat Gică Mihali.

CITESTE SI:

Noul antrenor a lui Dinamo, îl pune la zid pe Dusan Uhrin. Ce îi reproșează tehnicianului ceh

Răspunsul lui Mircea Rednic, referitoare la revenirea în Ștefan cel Mare

În cel mai greu moment pentru suflarea dinamovistă, Mihai Eșanu le transmite un mesaj ”câinilor” din tribune

4 gânduri despre &8222;Răzvan Grădinaru, interzis în Ștefan cel Mare: ”Cu astfel de caractere nu vreau să lucrez!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s