Retrogradații lui Dinamo, rup acum porțiile din Ștefan cel Mare: ”Aștept să reziliez contractul cu Dinamo și prioritar ar fi un transfer afară”

Continuă plecările de la Dinamo. După ce Cosmin Matei și Gabriel Torje deja și-au găsit echipe, alți doi jucători și-au anunțat plecarea.

”Păcălicii Ligii 1”, pe numele lor Alexandru Răuță și Răzvan Grădinaru. Cel din urmă, a acordat un interviu, pentru prietenii noștri de la playsport.ro, în care a vorbit ca o fată mare, înaintea nunții.

Deși în presă s-a scris că ar rămâne și în Liga a 2-a, jucătorul venit în iarnă de la Gaz Metan Mediaș, își negociază rezilierea contractului cu Dinamo.

Pe aceeași linie cu Azankpo, Ivanovski, Răuță, sau Filip, jucătorul crescut de FCSB a recunoscut că a fost o mare greșeală înlăturarea lui Flavius Stoican și înlocuirea acestuia cu Dusan Uhrin jr., reprezentând unul din factorii care au dus la retrogradarea echipei.

”Am vorbit cu domnul Zăvăleanu. Eu m-am înțeles să reziliez contractul cu 2 zile înainte de a fi publicată știrea respectivă. Contractul meu expiră la 30 iunie, dar încă nu ne-am înțeles la reziliere. Ei (n.r. – Dinamo) ar dori să renunț la toți banii, eu aș vrea să primesc măcar o lună din trei. Trebuie să cădem de acord.

Eu am un salariu pe care nu îl pot suporta cei de la Dinamo la Liga a 2-a și nici nu am discutat de acest aspect”, a spus Grădinaru.

Ajuns la 26 de ani, fără nici o performanță notabilă. Pardon, a retrogradat cu Gaz Metan și Dinamo, a luat discursul celor vinovați și aruncă vina pe Dusan Uhrin. Este mai ușor, atunci când ești neasumat.

”Eu cred că am avut o echipă bună, nu una de retrogradare. Au fost anumite schimbări și probleme care, cred eu, au apăsat jucătorii. Noi am avut un lot bun. Au fost probleme financiare anul acesta la Dinamo, la Gaz Metan și Clinceni și până nu se va rezolva acest aspect, va fi foarte dificil. Eu, spre exemplu, am luat doar 3 luni de salariu din 12 anul acesta competițional.

Mi se propune să renunț la o parte din salarii pentru a rezilia contractul… dar nu am venit la Dinamo pentru bani. Îmi pare rău ca n-am reușit să îndeplinim obiectivul de a salva echipa, dar va fi foarte greu pentru Dinamo la Liga a 2-a.

Domnul Zăvăleanu e foarte ambițios. Dânsul dorește să păstreze echipa în viață și o să vorbească cu dinamoviștii care au bani și care, în același timp, au mai ajutat echipa în ultima vreme. Din ce-am înțeles, se dorește înscrierea acesteia la Liga a 2-a, dar nu se știe ce buget va fi. Pentru a promova înapoi, îți trebuie un buget destul de mare, peste 1 milion de euro. Noi suntem neplătiți, au datorii, nu mai vin banii din televiziune, nu știu ce se va întâmpla, dar sper să continue, chiar dacă nu vor promova din primul an. Sper că se vor organiza cât de cât și, anul următor, pot să accelereze procesul de revenire”, a declarat fostul angajat al clubului.

Fotbalistul adus de milă, a luat atitudinea celui VINOVAT și aruncă vina pe antrenor, și nici de cum să aibă bunul simț, să își facă autocritica. Astfel, ne demonstrează ce fel de caracter este.

”Flavius reușise să ne unească, chiar dacă rezultatele nu erau pozitive. Abia veniserăm și noi de la Mediaș, mai transferaseră și alți jucători la momentul respectiv. Gândiți-vă că Flavius, cât timp l-am prins și eu, a creat o atmosferă bună, ne-a unit și eram o familie. După un rezultat prost, cu CFR Cluj, când a luat Steliano roșu, totul s-a schimbat (n.r. – CFR Cluj 4-1 Dinamo, 06.03.2022). A fost organizată o ședință și, din ce-am înțeles, cei din DDB au hotărât schimbarea lui Flavius.

Cu Flavius începuse să meargă treburile, dar după ce a venit domnul Uhrin, lucrurile s-au schimbat. Eu n-am nimic cu dânsul, dar mulți jucători l-au prins aici și anul trecut și erau nemulțumiți. Când ai multe nemulțumiri în echipă, e greu să lucrezi. Nu știu ce s-a întâmplat, eu nu-mi permit să dau în domnul Uhrin. Nu cred că este principalul vinovat. Cred că fiind atâtea probleme nelimitate, nemulțumiri, nici nu joci, nici nu ești plătit, ești de două ori mai supărat.

Într-adevăr. Dinamo e un club mare, eram pe locul pe care eram. Cred că niciodată nu a fost așa jos Dinamo. Vă dați seama că toată lumea era atentă la noi. Când ai atâtea nemulțumiri, arunci vina în stânga și în dreapta. Totuși, și eu cred că, în momentul în care l-au schimbat pe Flavius, s-a spart o nucă puternică în vestiar. Au apărut grupulețe, deși el ne unise pe toți într-unul singur. Ăsta a fost un factor destul de puternic în această dezamăgire.

El voia să facă ceva, jucătorii altceva. Nu s-a acomodat cu jucătorii din vestiarul lui Dinamo. Au fost vreo 6-7 partide în care jucătorii erau folosiți pe alt post decât cel de bază dar, repet, când a fost schimbat Flavius, totul s-a dat înapoi. Flavius Stoican reușise să ne unească pe toți în același grup”, a spus Răzvan Grădinaru, potrivit playsport.ro.

Întrebat ce va urma în viitor pentru el, acesta a afirmat: ”În momentul de față aștept. Am niște discuții în România, dar aștept să reziliez contractul cu Dinamo. Prioritar ar fi un transfer afară, dar aștept, să vedem, nu știu nimic sigur.”

Florin Prunea îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo: ”Ați nenorocit un club cu milioane de suporteri!”

Florin Prunea (53 de ani) i-a luat pe sus pe jucătorii lui Dinamo, după această ”performanță” și îi acuză în primul rând pe jucători, despre care spune că ar trebui să nu mai fie transferați de niciun club după acest moment.

”Sunt foarte indignat! Nu-mi venea să plec din tribună. M-am trezit a doua zi și mă rugam: «Doamne, fă ceva!». Am crezut că este un vis urât. Ce s-a întâmplat în ultimele zile m-a indignat și este fără precedent.

L-am văzut pe Ivanovski… n-ar mai călca la nicio echipă. Ce ați făcut, băieți, la Dinamo?

Suporterii aceștia au fost păcăliți, mințiți. Poate ar fi trebuit să fie și mai vehemenți. Ciocul mic, fermoar! Ați nenorocit un club cu milioane de suporteri. Plângeau oamenii în tribune. N-aș mai lua unul din jucătorii ăștia… dacă îi angajează cineva, e ceva în neregulă. Își iau un risc enorm!

Parcă au vorbit împreună, iar Uhrin e plecat din țară și nu poate să se apere. Ăștia te lasă singur în secunda următoare. Înseamnă că Mircea Rednic a avut dreptate. E clar! La Dinamo a fost cancer! Trebuia lăsat să opereze. Ne plac antrenorii care ne gâdilă?

E clar că la Dinamo nu putea să fie un alt deznodământ. E un șoc! Nici acum nu și-au revenit suporterii. Și-au bătut joc de ce înseamnă Dinamo. Ar fi trebuit să stea ascunși ani de zile”, a spus Florin Prunea în cadrul ProSport Live.

CITESTE SI:

Video I ”Ați nenorocit un club cu milioane de suporteri!”. Un fost jucător al lui Dinamo îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo

Video I ”Ați nenorocit un club cu milioane de suporteri!”. Un fost jucător al lui Dinamo îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo

Ionuţ Negoiţă, primele declaraţii după retrogradarea lui Dinamo: ”Când îi pui să facă lucruri, nici nu vor şi nici nu sunt în stare”

4 gânduri despre &8222;Retrogradații lui Dinamo, rup acum porțiile din Ștefan cel Mare: ”Aștept să reziliez contractul cu Dinamo și prioritar ar fi un transfer afară”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s