Gheorghe Mihali, tranșant: ”E singurul care se zbate”. Ce stadion propune pentru noul sezon

Gheorghe Mihali (56 de ani) este antrenorul interimar al lui Dinamo, și după ce a analizat situația în care se află echipa noastră, după ce a retrogradat pentru prima dată în istorie, după 1-3 la general cu U Cluj la baraj.

Antrenorul de la U19 al clubului nostru spune că situația de la Dinamo este una destul de dificilă în acest moment, pentru că lotul nu este unul de promovare. Acesta spune că e nevoie ca la echipă să mai ajungă fotbaliști în perioada următoare. Mihali își dorește ca Dinamo să joace în Liga 2 pe stadionul din Colentina.

”Pe mine m-a sunat domnul Zăvaleanu să îi trimit un program. I l-am făcut și i l-am trimis, pe 20 e reunirea. Nu știu ce se întâmplă, pentru că nu avem președinte, jucători puțini. Sunt foarte puțini care au contract acum. Nu știu dacă îi putem ține pe cei din Liga 1, că au salarii mari. Dacă echipa era în Liga 1, nu se punea problema. Trebuie cineva cu mână de fier în Liga 2.

Din ce mi-a spus domnul Zăvăleanu, da (n.r. șansele lui Dinamo de a juca în Liga 1). E singurul care se zbate. Dinamo nu e club ușor. Mai ales cum stă situația. Important e să avem jucători. Ai timp să te mai reglezi. Eu zic că Dinamo atrage. Important e stadionul. Aș vrea să jucăm în Colentina, e un cartier de dinamoviști”, a declarat Gică Mihali, la Liga Digisport.

Stadionul din Colentina are o capacitate de 6.000 de locuri. Noul sezon din Liga 2 va începe pe data de șase august.

Actualul stadion al celor de la Dinamo ar urma să fie demolat în perioada următoare, iar o nouă arenă să fie construită în anii următori.

CITESTE SI:

Un nou eșec pentru ”tricolorii” lui Edi Iordănescu. Prima reacție a selecționerului

Dusan Uhrin şi-a găsit echipă! Vezi prima reacție, după ce a retrogradat-o pe Dinamo

Cătălin Carp, reacționează după barajul cu U Cluj și îi arată cu degetul pe foști colegi

3 gânduri despre &8222;Gheorghe Mihali, tranșant: ”E singurul care se zbate”. Ce stadion propune pentru noul sezon&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s