DDB nu abandonează Dinamo! Anunțul fanilor dinamoviști

Cu un viitor incert în momentul de față, Dinamo primește o gură de oxigen din partea suporterilor din DDB.

Concret, fanii-acționari au transmis un mesaj în urmă cu puțină vreme prin care anunță că se angajează să aducă în perioada imediat următoare nu mai puțin de un milion de euro, bani care ar urma să se încadreze în bugetul „alb-roșilor” pentru sezonul următor.

„DDB nu abandonează Dinamo! Dinamo este echipa pe care am susținut-o mereu și pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo București.

Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei.

Îi anunțăm pe toți dinamoviștii faptul că programul DDB nu va renunța niciun moment la a fi punctul de sprijn financiar pe care Dinamo se poate baza. Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei care ne reprezintă începând din 1948.

Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1, dacă vom reuși să luptăm împreună. În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro. Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câștiga.

ÎI așteptăm alaturi de noi pe toți dinamoviștii, pe toți cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară”, se arată în comunicatul emis de DDB.

CITESTE SI:

Mutare interesantă făcută de Adrian Mihalcea

Decizie de ultimă oră în privința lui Răzvan Grădinaru și Ricardo Grigore: ”Nu vă ascund că am fost sunat”

Gheorghe Mihali, tranșant: ”E singurul care se zbate”. Ce stadion propune pentru noul sezon

3 gânduri despre &8222;DDB nu abandonează Dinamo! Anunțul fanilor dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s