Opinie I Andrei Marc: ”O sută de jucători în doi ani”

Retrogradarea echipei a surprins neplăcut pe toată lumea.

Chiar și foștii jucători nu se așteptau. Andrei Marc a evoluat vreme de doi ani la Dinamo, nu a fost un jucător de bază, dar este un jucător liber de contract în momentul de față, după despărțirea de Chiajna.

Acesta ar putea fi un jucător interesant pentru Dinamo, a oferit câteva declarații interesante în Gazeta Sporturilor, în care spune că ar veni la Dinamo, dar doar dacă proiectul este unul serios:

”Sincer, nu mă așteptam niciodată! O surpriză pentru toată lumea. Nu mă așteptam, mai ales că au fost transferuri bune făcute în iarnă. Chiar e teribil când auzi: „Dinamo a retrogradat”. Nici dușmanii nu știu cât de bucuroși sunt.

Da, normal, aș lua în considerare. Dar nu e momentul acum nici pentru mine, nici pentru ei. Dar să fie un proiect bun și curat… Nu 80-100 de jucători schimbați în doi ani, 5 antrenori într-un singur sezon. La Dinamo trebuie să fie ceva curat, să mai plece lumea de pe acolo, sunt mulți care trag echipa în jos. Jucătorii au fost o sută în doi ani, nu toți 100 sunt slabi! Ceva s-a întâmplat acolo, mai ales că aceiași jucători, la alte echipe, evoluează bine mersi. Trebuie dat un refresh la echipă, să ofere șansă tinerilor crescuți în propria academie.

La Dinamo am avut doi ani și ceva, la FCSB a fost o perioadă scurtă, nu pot s-o cataloghez ca nimic. M-am grăbit să semnez, am semnat și-am și jucat a doua zi, dar așa e la domnul Becali. Am dansat doar o vară – practic, trei luni -, dar e o experiență ce m-a ajutat în viață. Am văzut și partea în care n-am jucat, am stat, e dureros, însă înveți din toate

Suporterii lui Dinamo trebuie să rămână alături de echipă, mai ales că acum au putere de decizie. Și la Rapid au luat echipa din Liga 4, au dus-o până în primul eșalon. Sunt momente grele, dar n-au ce face”, a spus Marc.

CITESTE SI:

Igor Jovanovic și-a decis viitorul!

Dinamo, sancționată de Comisia de Disciplină

DDB nu abandonează Dinamo! Anunțul fanilor dinamoviști

3 gânduri despre &8222;Opinie I Andrei Marc: ”O sută de jucători în doi ani”&8221;

Lasă un răspuns