Discurs delirant al lui Burleanu. Președintele Federației Române de Fotbal e convins că va scrie istorie în fotbalul românesc

Președintele Federației Române de Fotbal a participat la un eveniment cu circuit închis, cu prilejul centenarului echipei naționale.

FRF anunță că, la exact 100 de ani de la primul meci jucat de echipa națională a României, a organizat pe 8 iunie, la Casa Fotbalului, un eveniment la care au participat președintele Răzvan Burleanu și ministrul Sportului, Eduard Novak.

Discursul lui Burleanu a fost postat pe site-ul oficial al Federației:

„Suntem astăzi la 100 de ani și aproximativ 700 de meciuri ale naționalei de seniori de la momentul Belgrad. Privim cu dragoste și respect ceea ce a însemnat fotbalul românesc, dar ne asumăm și responsabilitatea viitorului. Ce va fi peste 100 de ani, cum pregătim dezvoltarea fotbalului?

Cum construim emoția și satisfacția în jurul unui joc ce nu mai seamănă mai deloc cu ce au inaugurat Regele Ferdinand și Regina Maria? Cum asigurăm finanțarea fotbalului pentru viitor? Acestea sunt întrebările pentru care Federația Română de Fotbal lucrează în zilele de azi.

Sunt convins că peste o sută de ani, se va putea vorbi despre momentul schimbării de mentalitate în fotbal și despre viziunea la care s-a lucrat cândva, în anii 2020. Le urăm urmașilor noștri să aibă grijă de cele 19 echipe naționale, sau și mai multe, pentru bucuria și mândria tuturor românilor!”.

FRF a mai precizat că la eveniment au participat, în afară de Burleanu și Novak, ”președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, Comisia Tehnică și oameni din conducerea FRF”.

CITESTE SI:

Viitorul lot, decis de foști mari jucători dinamoviști: ”Da, este adevărat!”

Opinie I Andrei Marc: ”O sută de jucători în doi ani”

Igor Jovanovic și-a decis viitorul!

3 gânduri despre &8222;Discurs delirant al lui Burleanu. Președintele Federației Române de Fotbal e convins că va scrie istorie în fotbalul românesc&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s