Ionuț Lupescu îi răspunde lui Badea: ”Badea, are o vârstă și mi-e rușine să spun anumite lucruri”

Ionuț Lupescu (53 de ani) a răspuns atacului lui Nicolae Badea (73 de ani), fostul acționar de la Dinamo.

După ce Dinamo a pierdut barajul de menținere/promovare în Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, și va juca pentru prima dată în istoria de 74 de ani în Liga a 2-a.

Ionuț Lupescu (53 de ani) a avut reacționat după retrogradarea istorică a lui Dinamo. Fostul mare jucător al lui Dinamo a criticat în termeni duri conducerea lui Dinamo din ultimii ani: ”Am sentimente de amărăciune! Pot doar să-i felicit pe Nicolae Badea, pe Elias, pe Iuliu Mureșan – unii au încercat demult să distrugă clubul, alții au reușit mai repede, într-un an – și toți tâlharii care au fost în ultimii 15-20 de ani pe la Dinamo.

Acest club a fost tâlhărit și iată că s-a ajuns unde s-a ajuns pe spinarea suporterilor, să-și bată joc și să ajungă în Liga 2”, a spus fostul mare dinamovist.

În replică, Nicolae Badea i-a răspuns: ”Domnul Lupescu a avut și are o prestație publică ratată. Recunosc, nu mă surprinde, fiindcă nu este singura din ultima perioadă… În loc să vină cu soluții și/sau contribuții personale concrete, Lupescu și-a arătat limitele atât prin forma de exprimare, cât și prin conținut. Dacă acuzațiile domnului Lupescu ar fi luat forma unui meci, prestația domniei sale în teren ar fi fost ”jenibilă”, ca să-l parafrazez pe cunoscutul jurnalist Răzvan Ioan Boanchiș.

Să vă spun un mare adevăr: Elias Bucurică a făcut în ultimii 3 ani infinit mai multe pentru Dinamo decât Ionuț Lupescu! RTZ, firma lui Zăvăleanu, chiar dacă este o firmă de insolvență și nu de management sportiv, la fel, a depus mai mult efort profesional și financiar decât acest demagog fără substanță în care s-a transformat Ionuț… Ce-a prestat Lupescu pentru Dinamo în ultimii ani? Ce-a făcut concret? Și-a plătit, ca noi toți, contribuția de membru DDB, dacă și-o mai fi achitat-o și pe aceea…”, a spus Badea.

În contrapartidă, Lupescu a dezvăluit că, totuși, Nicolae Badea l-a contactat recent și i-a transmis că are dreptate cu declarațiile pe care le-a oferit în legătură cu situația de la Dinamo.

”Ce pot să zic? Acum două săptămâni, Nicolae Badea m-a sunat și mi-a zis că am dreptate cu tot ce am spus. Acum, a ieșit și m-a atacat. Are o vârstă și mi-e rușine să spun anumite lucruri… Dacă aș spune tot ce știu, l-aș distruge. Prefer să îl las în pace. Probabil, însă, că mai are niște interese cu Elias și de aceea a dat acel interviu despre mine. Nu mai vreau să vorbesc despre Badea sau despre Dinamo”, a declarat Ionuț Lupescu pentru prosport.ro.

CITESTE SI:

Video I Nicolae Badea, atac dur la adresa lui Ionuț Lupescu: ”Caracterul unor oameni, m-au dezamăgit profund”

Discurs delirant al lui Burleanu. Președintele Federației Române de Fotbal e convins că va scrie istorie în fotbalul românesc

Viitorul lot, decis de foști mari jucători dinamoviști: ”Da, este adevărat!”

3 gânduri despre &8222;Ionuț Lupescu îi răspunde lui Badea: ”Badea, are o vârstă și mi-e rușine să spun anumite lucruri”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s