”Dorința mea este să rămân la Dinamo!”

Într-o perioadă în care jucătorii lui Dinamo, marea lor majoritate, nu știu cum să fugă mai repede din Ștefan cel Mare și să-și rezilieze angajamentele, considerând că așa vor scăpa de rușinea retrogradării în Liga 2, cel puțin un fotbalist al alb-roșiilor a recunoscut public că ia în calcul să continue cu Dinamo.

De aceea mesajul transmis de Gabriel Moura este unul interesant, asta deoarece fundașul de bandă brazilian spune într-un interviu acordat în playsport.ro., faptul că își dorește să continue la Dinamo și să pună umărul la revenirea echipei.

”Încă nu am reziliat contractul, ne aflăm în negocieri și dorința mea este să rămân și să ajut Dinamo să revină în prima ligă. Cum am zis, ne aflăm în negocieri. Bineînțeles, dacă vine cineva și se implică financiar la Dinamo sau un sponsor care să aducă bani, ar fi foarte bine. Dinamo merită să se întoarcă în prima ligă cât de curând posibil.

Am primit mesaje mai puțin plăcute din partea unor suporteri, dar le înțeleg durerea și supărarea. Ei au făcut tot ceea ce a depins de ei, au venit la stadion și ne-au susținut. Nu meritau această retrogradare. În același timp, au existat și anumiți suporteri care au trimis mesaje de susținere. Totul este de înțeles în acest punct dificil. N-am cuvinte să-i descriu, sunt extraordinari, tu știi mai bine cât de importanți sunt pentru club.

În fotbal, lucrurile se pot schimba foarte ușor peste noapte. Dorința mea este să stau la Dinamo și să ajut echipa să revină în prima ligă.

Dinamoviștilor le transmit să stăm împreună în aceste vremuri grele. Este nevoie ca toată lumea să fie unită. Avem exemple în lumea fotbalului. Au fost și alte cluburi mari care au retrogradat peste tot în această lume. Acum este momentul să scoatem capul din pământ și să mergem înainte împreună. Dinamo trebuie să revină în prima ligă cât mai repede cu putință, unde îi este locul”, a spus Moura pentru playsport.ro.

Despre Uhrin: ”Nu am prea multe de spus. El a fost antrenor, el a decis cine joacă. Poate avea o problemă cu mine, cine știe. Am jucat la toate cluburile la care am fost, indiferent de țara respectivă, dar cu el am început să am probleme din acest punct de vedere. Totuși, din partea mea, l-am respectat ca și antrenor și i-am acceptat deciziile”.

Fundașul dreapta brazilian a fost folosit doar în prima manșă a barajului cu U Cluj.

Moura a jucat în 25 de meciuri pentru Dinamo, în cele două perioade petrecute la club.

Rămâne de văzut dacă va continua și în Liga 2, în noul sezon.

CITESTE SI:

Decizia finală luată de Ionuț Nedelcearu, după anunțul lui Crotone

Ionuț Lupescu îi răspunde lui Badea: ”Badea, are o vârstă și mi-e rușine să spun anumite lucruri”

Video I Nicolae Badea, atac dur la adresa lui Ionuț Lupescu: ”Caracterul unor oameni, m-au dezamăgit profund”

3 gânduri despre &8222;”Dorința mea este să rămân la Dinamo!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s