Răzvan Zăvăleanu, dă asigurări: ”Suntem pe cale să rezolvăm problema!”

Situația la Dinamo este destul de complicată și singurul care poate oferi un răspuns cu privire la situația exactă este Răzvan Zăvăleanu.

Din punct de vedere financiar, avem probleme, pe care trebuie să le rezolvăm în perioada următoare, dar Răzvan Zăvăleanu a oferit și vești bune în acest sens.

„Toți jucătorii cu care am discutat s-au dovedit băieți de caracter. Unii dintre ei au renunțat la încasarea banilor pentru luna iunie, pentru a ajuta clubul. Alții și-au amânat restanțele până în 2023. Avem o lună și jumătate întârziere la salarii. Deocamdată, jucătorii nu pot să facă cerere împotriva clubului.

Suntem pe cale să rezolvăm problema aceasta și nu cred că vom ajunge în situația în care să ne confruntăm cu judecata. Raportat la treaba cu jucătorii, nu am nicio emoție în privința falimentului.

Situația financiară a clubului e destul de grea, ne descurcăm greu tocmai pentru că sunt aceste întârzieri salariale. Pentru bugetul previzionat pentru sezonul următor, stăm bine pe hârtie, teoretic. Dar sunt aceste restanțe pe care vreau să le văd rezolvate cât mai repede. Facem eforturi în aceste zile să strângem banii necesari.

DDB-ul a susținut această echipă cu sume foarte mari, dacă își propun să facă ceva, pot reuși, că e vorba despre un milion de euro sau altă sumă. Tot timpul a existat disponibilitate din partea suporterilor să ajute echipa. DDB-ul va ajuta clubul în continuare. Avem în fiecare lună bugetul de încasări și cheltuieli, pe care îl prezentăm. Nu e o chestie haotică. Evident că fiecare aduce câți bani poate.

Pentru bugetul pentru Liga 2, ne-am bazat în principal pe încasările din publicitate. Nu avem posibilitatea să luăm sponsorizări. Cred că Dinamo va fi, de departe, cea mai urmărită echipă din Liga 2. Pentru anul acesta, expunerea celor care plătesc publicitate va fi mai mare, fiind mai multe echipe în Liga 2. Suntem în negocieri pentru contracte de publicitate noi”, a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Acționarul majoritar al lui Dinamo pune condiții pentru a renunța

”Să nu uitați un lucru. Nu Dorin Serdean i-a vândut Dinamo lui Pablo Cortacero. Eu am fost la câteva întâlniri dintre ei, Negoiță și Cortacero. Nu eram în situația să cer situația fondurilor. Ce să îi cer lui Cortacero? Eu eram un suporter dinamovist care și-a dorit să salveze clubul lui de suflet.

Dacă vedeți fișa postului. Eu am fost în situația în care … Cortacero a negociat la sânge cu mine și salariul. Eu am un proces cu Dinamo pentru a-mi dovedi onoarea și demnitatea. Salariul a fost de 9.700 lei net. Cred că cel mai mic dintre președintii din Liga 1.

Dacă știam că nu mai vin nici banii și o să fiu și înjurat… Nu aș mai fi luat decizia asta. A negociat la sânge cu mine și lucrul asta. Pablo Cortacero. Dacă vedeți fișa postului, eu nu puteam să iau nicio decizie. Eu am avut… nu mi s-a dat putere, despre asta este vorba”, a declarat Dorin Șerdean la Playsport Live.

În cadrul emisiunii, Dorin Serdean a mai afirmat și: ”Am avut discuții în acționariatul societății. Am avut discuții. Am vorbit cu domnul Badea. I-am zis că nu vreau să mai fiu înjurat, m-ar înjură oamenii dacă mai fac… Pentru mine este important să meargă înainte Dinamo. Noi acum suntem în situația în care Dinamo este în Liga a doua, sunt supărat pentru acest lucru. Mi-aș fi dorit să am un investitor serios. Sunt două luni de când caut alt acționar. Au fost discuții, continuăm, dar ne-a lovit retrogradarea.

Aveam o șansă în plus dacă Dinamo rămânea în Liga 1. Sunt optimist. Eu aștept și am speranță că fiecare din cei care ne văd să înțeleagă situația, să reevalueze situația. Trebuie să ne revenim, suntem în liga a doua, nu vorbim acum de vinovați. Aveți în față o persoană care stăpânește acest procent de acțiuni, dar nu îmi permit să duc mai departe Dinamo. Am avut discuții și le am cu potențiali investitori. Sunt acționar care a lucrat până acum la cumpărarea și răscumpărarea acțiunilor și sunt în situația în care sunt”.

Mai mult, Dorin Serdean a afirmat că renuntă la acțiuni în momentul în care un investitor va oferi 5 milioane de euro pentru stingerea datoriilor și 5 milioane pentru a asigura activitatea curentă, însă fără a specifica ce parte din această sumă i se cuvine:

”Dacă există un investitor interesat, da. M-aș bucura să găsim un investitor, să avem 5+5 milioane de euro. Ca să ieșim din insolvență. Sunt deschis, dar în condițiile pe care vi le-am spus”.

CITESTE SI:

Video I Acționarul majoritar al lui Dinamo pune condiții pentru a renunța

Vlad Morar și-a găsit echipă! : ”A fost o presiune mare”

”Dorința mea este să rămân la Dinamo!”

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, dă asigurări: ”Suntem pe cale să rezolvăm problema!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s