”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului”. Primele mutări de la echipă!

La Dinamo va fi o reconstrucție masivă în următoarele săptămâni. Resimțim efectele retrogradării, nu doar la nivel mental, dar și ca lot.

Astfel, strategia clubului va fi de a se baza pe tinerii din propria pepinieră, până când situația financiară se va rezolva și vor putea fi aduși jucători.

Un junior crescut de Dinamo confirmă faptul că a semnat un contract cu prima echipă și va fi prezent la reunirea lotului. Cristian Ionescu a evoluat la echipa secundă și echipa U19 în sezonul recent încheiat, a marcat un gol în semifinala cu Universitatea Cluj și a confirmat semnarea unui contract cu Dinamo:

”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului. În același timp sunt recunoscător clubui pentru această șansă și încrederea pe care mi-a oferit-o și voi pune umărul, alături de colegii mei, la revenirea echipei în prima ligă. Sunt sigur că vom face un sezon bun, plin de realizări pozitive! Hai DINAMO!!!”, a declarat acesta pentru doardinamo.com.

Reunirea echipei va avea loc pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali, antrenorul echipei U-19 a celor de la Dinamo, semifinalistă în Liga Elitelor în acest an.

“Eu mă voi ocupa de echipă până când va veni un antrenor. Reunirea va fi pe data de 20 iunie, însă până atunci mai sunt destul de multe lucruri de rezolvat. Încă nu ştiu care vor fi jucătorii pe care mă pot baza.

Cu siguranţă vor veni la echipă jucători de la U-19, născuţi în 2002, 2003, 2004. Sunt copii talentaţi şi cu ei vom avea un mare avantaj pentru a avea jucători buni pentru posturile de «under»”, a explicat Mihali pentru fanatik.ro.

Pentru “câini” urmează o perioadă foarte importantă în care oficialii trebuie să stabilească lotul, bugetul pentru sezonul viitor, dar, în primul rând este nevoie de un nou președinte și de un antrenor:

“Nu mai este atât de mult timp pentru că deocamdată doar domnul Zăvăleanu se ocupă de club. De dimineața până seara încearcă să rezolve câteva probleme. Trebuie să vină un nou președinte la Dinamo.

Din câte am auzit, trebuie să fie o Adunare Generală a Acționarilor, să se pună de acord. Apoi, președintele să numească un antrenor. Nu avem cum să așteptăm și, indiferent de situație, pregătirea trebuie să înceapă.

Abia după ce se vor face acești pași va putea fi definitivat lotul. Mai sunt multe de făcut și concurența este acerbă”, a explicat Mihali pentru fanatik.ro.

CITESTE SI:

Dorin Șerdean, dezvăluiri despre salariile date de Bogdan Bălănescu în ”perioada Cortacero”

Răzvan Zăvăleanu, dă asigurări: ”Suntem pe cale să rezolvăm problema!”

Video I Acționarul majoritar al lui Dinamo pune condiții pentru a renunța

3 gânduri despre &8222;”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului”. Primele mutări de la echipă!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s