Are de 10 ani licența Pro și e gata să vină în Ștefan cel Mare: ”Vin pe jos și nici nu vreau bani!”

Antrenorul echipei lui Dinamo U19, Gică Mihali a fost numit antrenor intermediar, după ce Dusan Uhrin a plecat în Cehia, imediat după meciul retur cu Universitatea Cluj și a ”uitat” să traseze și un program al echipei pentru stagiunea viitoare.

Acum, actuala conducere trebuie să rezolve această problemă, dar și lotul cu care echipa noastră va aborda sezonul viitor.

Devenit recent liber de contract după ce a reziliat cu Khaleej Club, din Arabia Saudită, liga secundă, Costel Pană (54 de ani) anunță că este gata oricând să o preia pe Dinamo. Antrenorul, care are deja 20 de ani de experiență, de 10 ani cu licență Pro nu se teme de o astfel de provocare.

Mai mult, fostul căpitan al ”câinilor” din anii ’90 spune că este gata să ”garanteze” pentru acest post cu CV-ul său.

”Sunt lipsit de modestie, dar o singură dată, în 20 de ani, am fost dat afară din cauza rezultatelor, după patru etape. Era în Arabia Saudită. În rest, am avut rezultate, însă, din cauza felului meu de a fi și de a spune lucrurilor pe nume am mai fost dat afară.

Am fost dat afară pentru că spuneam că avem nevoie de mingi, pentru că jucam fotbal, nu handbal. Spuneam că avem nevoie de 30 de mingi, nu de 15 și eram arătat cu degetul. Am fost dat afară pentru că am luat apărarea jucătorilor când am fost făcut ’jenanți’, am fost dat afară pentru că nu am ținut capul jos.

Mereu am spus lucurilor pe nume pentru că eu nu am ajuns la fotbal pentru că m-a dus, mama, tata sau măcelarul din Moreni (n.r. – este născut în Moreni, județul Dâmbovița). M-am dus singur și am reușit pe puterile mele, așa cum am făcut și în antrenorat.

Aș merge și pe jos la Dinamo, Eu stau la Muncii, nu-i problemă. Anunț acum că asta vreau. Le trimit CV-ul meu ca antrenor. Sunt liber de contract, am reziliat acum trei zile pentru că nu au fost de acord cu ce le-am cerut eu, legat de terenurile de antrenamant. Vor să jucăm ca Barceloina, dar pe ce”, a spus spus Costel Pană.

Gică Mihali, antrenorul lui Dinamo pentru Liga 2

Răzvan Zăvăleanu l-a contactat Gică Mihali.

Fostului fundaș al lui Dinamo i s-a cerut să se ocupe de prima echipă și să stabilească un program de antrenamente, alături de Iulian Mihăescu.

Gică Mihaili este profund afectat de situația de la club, dar și foarte dezamăgit de cum a abandonat Uhrin echipa. Fost mare jucător al celor de la Dinamo, l-a criticat dur pe tehnicianul Dusan Uhrin.

”Eu o să încerc să ajut cu tot ce pot aici la Dinamo, dar nu mi se pare normal modul în care Dusan Uhrin a procedat. Ne-a lăsat baltă, și retrogradați, în Liga 2, și a plecat din România la nici 24 de ore după cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Stai, bă, frate și tu câteva zile în România și vezi ce se întâmplă cu Dinamo, de ce fugi așa acasă?

Ne consultăm unii cu alții, vedem ce naiba mai putem să facem pe viitor, nu să dăm bir cu fugiții. Cineva trebuie să își asume și această retrogradare, dar unii pleacă pe ușa din dos, iar alții rămân acum cu toate problemele astea. La suporterii ăștia ai noștri nu ne gândim? Consider că, dacă vrem să facem ceva pe viitor, trebuie să aducem oameni de caracter și oameni care suferă cu adevărat pentru culorile astea ale lui Dinamo”, a declarat Gică Mihali.

CITESTE SI:

”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului”. Primele mutări de la echipă!

Marius Niculae: „E o comisie tehnică la Dinamo, care analizează posibilii jucători”

Video I Dorin Șerdean, gata să renunțe la pachetul de acțiuni de la Dinamo: ”Am avut discuții cu domnul Badea”

4 gânduri despre &8222;Are de 10 ani licența Pro și e gata să vină în Ștefan cel Mare: ”Vin pe jos și nici nu vreau bani!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s