Răzvan Zăvăleanu, ultimele detalii despre situația lui Ahmed Bani

Răzvan Zăvăleanu este cel care poate oferi cele mai pertinente detalii despre activitatea clubului Dinamo, într-o perioadă de mare incertitudine.

Momentan, clubul nu are președinte, nici antrenor, astfel că administratorul judiciar controlează lucrurile în cadrul clubului. Acesta a oferit cele mai importante detalii despre activitatea clubului Dinamo:

”Nu am primit nicio ofertă pentru Ahmed Bani. Dacă e o ofertă corespunzătoare pentru valoarea jucătorului ofertat e posibil să fie vândut, orice jucător e de vânzare. Nu numai Rapid, mai e și o altă echipă din prima ligă interesată de Bani.

Ca să economisim timp, am constituit o comisie formată din marii antrenori dinamoviști, domnul Ion Marin, domnul Țălnar, domnul Mihali, domnul Augustin, Marius Niculae, care analizează jucătorii care ar vrea să vină la echipă și nu sunt puțini.

Eu nu am mai vorbit cu Florin Răducioiu, probabil că încă își linge rănile și mai are nevoie de timp, dar sunt sigur că va veni lângă noi. Sunt destui jucători rămași la Dinamo, mai sunt destul de mulți dintre ei. Jucătorii care vor să plece trebuie să primească o ofertă. E foarte ușor să spui că nu mai vrei și pleci, dar tu ai contract în continuare.

Dacă clubul nu mai vrea un jucător, jucătorul vine și își cere banii ca să plece, când e invers se încearcă nerespectarea contractului. Eu cred că cel mai bine pentru toată lumea este să respecte toți contractele”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

”Raportat la treaba asta cu jucătorii, nu se pune problema ca Dinamo să intre în faliment. Ne descurcăm destul de greu, pentru că sunt întârzierile salariale, pe care eu aș vrea să le văd rezolvate cât mai repede și facem tot posibilul să strângem bani, să nu rămână nimeni neplătit.

Noi avem în fiecare lună tabelul de încasări și cheltuieli și se fac plăți în funcție de disponibilitatea dumnealor, nu e ceva haotic. E vorba despre încasările venite din publicitate, de-acolo vine grosul. Dinamo cred că va fi de departe cea mai urmărită echipă din Liga 2. Și expunerea celor care țintesc publicitate va fi mai mare.

Suntem și în negociere pentru parteneriate noi, rămân și unele din cele vechi”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Primele mutări de la echipă: ”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului”

Unul dintre juniorii crescuți de Dinamo confirmă faptul că a semnat un contract cu prima echipă și va fi prezent la reunirea lotului. Cristian Ionescu a evoluat la echipa secundă și echipa U19 în sezonul recent încheiat, a marcat un gol în semifinala cu Universitatea Cluj și a confirmat semnarea unui contract cu Dinamo:

”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului. În același timp sunt recunoscător clubui pentru această șansă și încrederea pe care mi-a oferit-o și voi pune umărul, alături de colegii mei, la revenirea echipei în prima ligă. Sunt sigur că vom face un sezon bun, plin de realizări pozitive! Hai DINAMO!!!”, a declarat acesta pentru doardinamo.com.

Reunirea echipei va avea loc pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali, antrenorul echipei U-19 a celor de la Dinamo, semifinalistă în Liga Elitelor în acest an.

“Eu mă voi ocupa de echipă până când va veni un antrenor. Reunirea va fi pe data de 20 iunie, însă până atunci mai sunt destul de multe lucruri de rezolvat. Încă nu ştiu care vor fi jucătorii pe care mă pot baza.

Cu siguranţă vor veni la echipă jucători de la U-19, născuţi în 2002, 2003, 2004. Sunt copii talentaţi şi cu ei vom avea un mare avantaj pentru a avea jucători buni pentru posturile de «under»”, a explicat Mihali.

Pentru “câini” urmează o perioadă foarte importantă în care oficialii trebuie să stabilească lotul, bugetul pentru sezonul viitor, dar, în primul rând este nevoie de un nou președinte și de un antrenor:

“Nu mai este atât de mult timp pentru că deocamdată doar domnul Zăvăleanu se ocupă de club. De dimineața până seara încearcă să rezolve câteva probleme. Trebuie să vină un nou președinte la Dinamo.

Din câte am auzit, trebuie să fie o Adunare Generală a Acționarilor, să se pună de acord. Apoi, președintele să numească un antrenor. Nu avem cum să așteptăm și, indiferent de situație, pregătirea trebuie să înceapă.

Abia după ce se vor face acești pași va putea fi definitivat lotul. Mai sunt multe de făcut și concurența este acerbă”, a mai spus Mihali.

CITESTE SI:

Video I Nu suntem singurii! Drama unei foste campioane a Spaniei

Are de 10 ani licența Pro și e gata să vină în Ștefan cel Mare: ”Vin pe jos și nici nu vreau bani!”

Marius Niculae: „E o comisie tehnică la Dinamo, care analizează posibilii jucători”

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, ultimele detalii despre situația lui Ahmed Bani&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s