Video I Nicolae Badea, atac dur la adresa lui Ionuț Lupescu: ”Caracterul unor oameni, m-au dezamăgit profund”

Dinamo a pierdut barajul de menținere/promovare în Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, și va juca pentru prima dată în istoria de 74 de ani în Liga a 2-a.

Ionuț Lupescu (53 de ani) a avut reacționat după retrogradarea istorică a lui Dinamo. Fostul mare jucător al lui Dinamo a criticat în termeni duri conducerea lui Dinamo din ultimii ani: ”Am sentimente de amărăciune! Pot doar să-i felicit pe Nicolae Badea, pe Elias, pe Iuliu Mureșan – unii au încercat demult să distrugă clubul, alții au reușit mai repede, într-un an – și toți tâlharii care au fost în ultimii 15-20 de ani pe la Dinamo.

Acest club a fost tâlhărit și iată că s-a ajuns unde s-a ajuns pe spinarea suporterilor, să-și bată joc și să ajungă în Liga 2”, a spus fostul mare dinamovist.

@doar_dinamo_official

Ionut Lupescu a vorbit despre viitorul clubului Dinamo, despre DDB si despre vinovatii pentru situatia echipei.

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official
Reacția lui Nicolae Badea

În replică, Nicolae Badea, care a fost ținta atacului lui Ionuț Lupesc, a vorbit despre acest lucru și nu doar atât: ”E un mare gol pe care îl simt, încerc fără succes să-l mai umplu, făcându-mi de lucru cu treburile cotidiene. Din punct de vedere sportiv, a fost și va rămâne cea mai neagră zi! Au fost multe greșeli, multe decizii eronate… nu mă caracterizează să găsesc țapi ispășitori.

Nu are rost acum să mă dau mare dinamovist din vorbe, eu am demonstrat că sunt dinamovist prin fapte! Și n-o să stau să enumăr câte am făcut pentru această echipă atât de iubită de fani, chiar nu are rost…

Mi-am oferit aportul necondiționat în cele mai delicate momente pentru club, până când s-a considerat că nu mai e nevoie la Dinamo de Nicolae Badea! Au fost lucruri care m-au dezamăgit profund, caracterul unor oameni din fenomen, și mi-au întărit convingerea că am luat cea mai inspirată decizie când m-am retras din fotbalul de performanță (n.r. – zâmbește amar).

Dinamo este și va rămâne clubul cu care m-am născut în suflet, nu-i voi întoarce spatele niciodată! Nu uitați că și eu sunt născut tot în 1948… Sigur, nu e ceva întâmplător, a fost destinul. Le urez succes actualilor diriguitori și sper ca Dinamo să se întoarcă în Liga 1, acolo unde e locul unei grupări de legendă a sportului românesc.

Revenind, fiecare are dreptul să-și expună orice părere dorește, chiar dacă aruncatul cu pietre a devenit un sport național. Dacă totuși m-a surprins neplăcut cineva, este vorba despre Ionuț Lupescu! Nu mă așteptam ca un sportiv cu o carieră importantă, care știe ce înseamnă viața reală a unui club profesionist, să recurgă la o retorică ieftină, populistă.

Domnul Lupescu a avut și are o prestație publică ratată. Recunosc, nu mă surprinde, fiindcă nu este singura din ultima perioadă… În loc să vină cu soluții și/sau contribuții personale concrete, Lupescu și-a arătat limitele atât prin forma de exprimare, cât și prin conținut. Dacă acuzațiile domnului Lupescu ar fi luat forma unui meci, prestația domniei sale în teren ar fi fost „jenibilă”, ca să-l parafrazez pe cunoscutul jurnalist Răzvan Ioan Boanchiș.

Să vă spun un mare adevăr: Elias Bucurică a făcut în ultimii 3 ani infinit mai multe pentru Dinamo decât Ionuț Lupescu! RTZ, firma lui Zăvăleanu, chiar dacă este o firmă de insolvență și nu de management sportiv, la fel, a depus mai mult efort profesional și financiar decât acest demagog fără substanță în care s-a transformat Ionuț… Ce-a prestat Lupescu pentru Dinamo în ultimii ani? Ce-a făcut concret? Și-a plătit, ca noi toți, contribuția de membru DDB, dacă și-o mai fi achitat-o și pe aceea…”, a spus Badea potrvit fanatik.ro.

CITESTE SI:

Discurs delirant al lui Burleanu. Președintele Federației Române de Fotbal e convins că va scrie istorie în fotbalul românesc

Viitorul lot, decis de foști mari jucători dinamoviști: ”Da, este adevărat!”

Opinie I Andrei Marc: ”O sută de jucători în doi ani”

3 gânduri despre &8222;Video I Nicolae Badea, atac dur la adresa lui Ionuț Lupescu: ”Caracterul unor oameni, m-au dezamăgit profund”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s