Ei sunt ”câinii” care se reunesc luni, 20 iunie

Luni, 20 iunie, Dinamo se reunește în vederea pregătirii sezonului următor de Liga a 2-a. Sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu.

Încă nu a fost rezolvată problema la nivel administrativ, nu avem administrator special numit, nici director sportiv, dar nici un antrenor principal confirmat. Până atunci, se vor ocupa de pregătirea echipei Gică Mihali și Iulian Mihăescu.

Chiar dacă nu au fost transferați alți jucători, totuși vor fi peste 20 de jucători prezenți la reunirea lotului, câteva surprize, precum Dudea sau Demci, dar vor fi și juniori promovați la prima echipă cu această ocazie. Totodată, este un bun prilej pentru câțiva tineri care au mai evoluat pentru Dinamo în trecut, să își câștige un loc în lot și să devină titulari sub comanda viitorului antrenor.

Prietenii noștri de la playsport.ro ne-au anunțat lotul care ar urma să fi prezent la reunire:

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues, Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dintre aceștia, lipsesc Andrei Radu, fundaș stânga, cu care se încearcă o negociere. Mai apoi, Jonathan Rodriguez se află încă sub împrumut în Ștefan cel Mare, până la finalul lunii, după cum a mărturisit acesta. Rămâne de văzut dacă se ajunge la un consens cu fotbalistul pentru a rămâne la Dinamo.

De asemenea, din lot fac parte și fotbaliști utilizați în sezonul încheiat, cu experiență, precum Răzvan Patriche, Gabriel de Moura, Antoni Ivanov sau Marius Tomozei.

CITESTE SI:

El e cel mai curtat jucător al lui Dinamo: ”Am foarte multe oferte”

Costel Orac îl contestă pe Iuliu Mureșan: ”A fost o greșeală”. Ce spune despre Dusan Uhrin și Negoiță

Mircea Rednic contrazis de DDB: ”Nu știm cu cine a discutat el”

3 gânduri despre &8222;Ei sunt ”câinii” care se reunesc luni, 20 iunie&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s