Dusan Uhrin, criticat din nou de Mirko Ivanovski: ”Nu s-a pregătit barajul!”

Mirko Ivanovski (32 de ani) l-a atacat din nou pe antrenorul Dusan Uhrin (54 de ani), antrenorul care a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2.

Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istoria de 74 de ani, după ce a pierdut barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, scor 1-3, la general, cu Universitatea Cluj.

Atacantul macedonean îl acuză pe tehnicianul ceh că nu a pregătit barajul cu U Cluj și că nu dădea indicații de pe banca tehnică deoarece este prea gălăgie pe stadion. Acesta îl vede pe Dusan Uhrin drept principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo.

”Cu Uhrin, primele săptămâni au fost ok, dar după fiecare zi părea că e la fel. Nu s-a pregătit barajul, am pierdut barajul, nu s-a pregătit… Din prima zi când a venit Uhrin a zis că ne pregătim pentru baraj şi după a spus… După prima victorie a zis că mergem meci de meci. Am pierdut meciul şi a zis că mergem la baraj. El nu ştia unde suntem.

În prima zi când a venit a zis că nu suntem pregătiţi fizic. Dacă eu am jucat toate meciurile din septembrie până a venit Uhrin, nu trebuia să fac pregătire, cantonament? Dacă am jucat toate meciurile alea, înseamnă că sunt pregătit fizic. El a zis că nimeni nu e pregătit fizic.

(n.r. ce s-a pregătit din punct de vedere tactic?) Nimic! Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. (n.r. – dădea indicaţii?) Nimic! Stătea doar pe bancă şi a zis mereu înainte de meci, în special la baraj «Eu stau pe bancă, nu pot să vorbesc cu voi, oricum o să fie 30.000 de oameni, oricum nu mă ascultaţi». El a vorbit cu patru, cinci jucători maximum, cu restul, nimic.

Când venea la antrenament făcea glume, caterincă, cu trei, patru jucători, dar foarte puţin, câteva secunde, în general nu vorbeam cu antrenorul”, a spus Mirko Ivanovski pentru Orange Sport.

Dinamo s-ar fi putut baza pe masivul atacant Mirko Ivanovski și în Liga 2, însă macedoneanul s-a speriat de instabilitatea de la club și a ales să plece la Petrolul Ploiești.

În momentul despărțirii de „câini”, el a renunțat la mai multe salarii restante și spune că măcar așa a reușit să ajute clubul.

”Eu am vrut să rămân, mi-au trimis şi contract. A trebuit să renunţ la salarii, am zis că nu e nicio problemă, ajut clubul, dar în viitor ce se va face? Ok, eu renunţ la salariu, dar în viitor ce facem? Jucăm iar fără bani? Adică din buzunarul meu? Am vorbit, mi-au zis că nu sunt bani în momentul de faţă.

Mulţi jucători au renunţat la salarii, unul, două, trei. Da, am făcut asta pentru binele lui Dinamo. Nu ştiu dacă am ajutat pe teren, dar am ajuta financiar”, a mai spus Ivanovski.

Ivanovski a bifat 26 de prezențe în tricoul „câinilor”, perioadă în care a marcat patru goluri. Macedoneanul nu s-a înțeles bine deloc cu Dusan Uhrin, care, în ultimul mandat la Dinamo, a obținut patru victorii, patru înfrângeri și trei rezultate de egalitate.

CITESTE SI:

Ei sunt ”câinii” care se reunesc luni, 20 iunie

El e cel mai curtat jucător al lui Dinamo: ”Am foarte multe oferte”

Costel Orac îl contestă pe Iuliu Mureșan: ”A fost o greșeală”. Ce spune despre Dusan Uhrin și Negoiță

2 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin, criticat din nou de Mirko Ivanovski: ”Nu s-a pregătit barajul!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s