Aceasta este strategia lui Florin Răducioiu pentru sezonul următor: ”Mă gândesc la aceste lucruri”

Dinamo se pregătește de reunirea lotului, programată mâine la Săftica.

Sub comanda lui Gică Mihali vor fi câțiva jucători cu experiență, care au îmbrăcat tricoul lui Dinamo în sezonul trecut, dar vor fi și șanse mai multe pentru tineri, dornici de afirmare.

Deși și viitorul team-managerului Florin Răducioiu pare sub semnul întrebării, acesta spune că se gândește și el la strategia pentru sezonul următor și cum ar trebui să procedeze Dinamo în mercato:

”Cred că ne vom axa pe jucători tineri, care au foame, care vor cu adevărat să ajute clubul și vor să intre in teren să dea totul, lucru care nu s-a întâmplat foarte des în aceste luni, care din păcate ne-au dus la această istorică retrogradare. Vrem jucători motivați, ceea ce nu au fost în aceste luni”, a declarat acesta pentru Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

”Mi-am dat seama de anumite lucruri care deja m-au făcut să mă gândesc la aceste lucruri (n.r. ca Dinamo să retrogradeze), n-am spus public astea, dar m-am gândit la această posibilitate și iată că, din păcate, nu că aș fi cobit, Doamne ferește, s-a concretizat.

Am văzut multe lucruri care m-au deranjat și pe mine foarte mult și am zis wow, aici e cam greu să scăpăm și s-a întâmplat. Nu înâmplător s-a retrogradat, pentru că este consecința unor lucruri care s-au întâmplat și din partea jucătorilor și din partea multor oameni implicați în alcătuirea lotului, s-a văzut și pe teren”, a mai specificat acesta.

Florin Răducioiu și-a exprimat supărarea pe jucătorii grupării din Ștefan cel Mare, care nu și-au dat interesul pentru evitarea retrogradării.

”Îmi pare rău că jucătorii în general nu au făcut tot posibilulul să salveze acest club. Îmi pare rău că nu au fost determinați și nu și-au dat seama de importanța acestor două meciuri. Din punctul ăsta de vedere sunt foarte dezamăgit”, a mai spus Florin Răducioiu.

Ei sunt ”câinii” care se reunesc luni, 20 iunie

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues, Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dintre aceștia, lipsesc Andrei Radu, fundaș stânga, cu care se încearcă o negociere. Mai apoi, Jonathan Rodriguez se află încă sub împrumut în Ștefan cel Mare, până la finalul lunii, după cum a mărturisit acesta. Rămâne de văzut dacă se ajunge la un consens cu fotbalistul pentru a rămâne la Dinamo.

De asemenea, din lot fac parte și fotbaliști utilizați în sezonul încheiat, cu experiență, precum Răzvan Patriche, Gabriel de Moura, Antoni Ivanov sau Marius Tomozei.

CITESTE SI:

Video I România U19, învinsă de Italia U19 în primul meci de la Euro. Concluziile lui Adrian Văsâi

Dusan Uhrin, criticat din nou de Mirko Ivanovski: ”Nu s-a pregătit barajul!”

El e cel mai curtat jucător al lui Dinamo: ”Am foarte multe oferte”

3 gânduri despre &8222;Aceasta este strategia lui Florin Răducioiu pentru sezonul următor: ”Mă gândesc la aceste lucruri”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s