Anunțul făcut de Antoni Ivanov: ”O să fiu prezent la reunire!” Care este situația sa

Dinamo se pregătește de reunirea lotului, programată mâine la Săftica.

Sub comanda lui Gică Mihali vor fi câțiva jucători cu experiență, care au îmbrăcat tricoul lui Dinamo în sezonul trecut, dar vor fi și șanse mai multe pentru tineri, dornici de afirmare.

În cei 28 de jucători ce vor veni sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu se regăsește și Antoni Ivanov, fotbalistul venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova.

Antoni Ivanov a confirmat, pentru prietenii noștri de la playsport.ro că va fi prezent la reunirea lotului, dar nu știe ce va urma.

”Da, mă întorc la Dinamo, o să fiu prezent la reunire. Cred că la Săftica. Nu știu ce să zic, nu știu ce se întâmplă vizavi de viitorul meu. Aștept să se rezolve tot. Din ce-am înțeles, Dinamo n-a plătit Craiovei cei 50.000 de euro. Nu știu dacă trebuie să mă întorc acolo”, a declarat Ivanov.

Asemeni lui Jonathan Rodriguez, împrumutul în Capitală expiră la 30 iunie 2022, pe când contractul cu Craiova mai este valabil un an.

”Contractul cu Craiova nu a expirat, mai am încă un an acolo, dacă trebuie să mă întorc. Vedem ce se va întâmpla”, a mai spus mijlocașul, potrivit playsport.ro.

Antoni Ivanov a venit în Ștefan cel Mare sub formă de împrumut. Pentru acest lucru, oficialii ”câinilor” s-au angajat să plătească 50.000 de euro în vederea unui transfer definitiv dacă fotbalistul ar bifa minim 45 de minute în alb-roșu.

În total, bulgarul a jucat pentru Dinamo în 12 meciuri contabilizând 558 de minute. Astfel, bucureștenii trebuie să plătească 50.000 de euro către Craiova, în caz contrar, drept penalitate, suma ar urma să se dubleze.

Contractul lui Antoni Ivanov cu Universitatea Craiova expiră în vara lui 2023. În Ștefan cel Mare, fotbalistul bulgar a bifat un gol și o pasă decisivă în cele 12 meciuri disputate.

Totuși, cele două acțiuni care s-au finalizat cu gol pentru Ivanov în tricoul lui Dinamo au venit împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș (victorie 4-0) și Academica Clinceni (victorie 5-1).

În rest, jucătorul care a mai fost legitimat, în România, la Gaz Metan sau FC Voluntari, nu a adus aportul așteptat în ”Groapă” de suporterii dinamoviști.

Mai mult, antrenorul Dusan Uhrin jr. l-a sărit din schemă pe aceasta în dubla manșă a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, în fața celor de la U Cluj. În tur, Ivanov s-a aflat pe bancă, în timp ce returul din Ștefan cel Mare l-a văzut din tribună.

Ei sunt ”câinii” care se reunesc luni, 20 iunie

Gheorghe Mihali și Iulian Mihăescu pregătesc temporar echipa, iar lotul este format din 20 de jucători. Majoritatea sunt de la echipa a doua, în condițiile în care jucătorii importanți și-au reziliat contractele cu “roș-albii”.

Chiar dacă nu au fost transferați alți jucători, totuși vor fi peste 20 de jucători prezenți la reunirea lotului, câteva surprize, precum Dudea sau Demci, dar vor fi și juniori promovați la prima echipă cu această ocazie. Totodată, este un bun prilej pentru câțiva tineri care au mai evoluat pentru Dinamo în trecut, să își câștige un loc în lot și să devină titulari sub comanda viitorului antrenor.

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues, Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dintre aceștia, lipsesc Andrei Radu, fundaș stânga, cu care se încearcă o negociere. Mai apoi, Jonathan Rodriguez se află încă sub împrumut în Ștefan cel Mare, până la finalul lunii, după cum a mărturisit acesta. Rămâne de văzut dacă se ajunge la un consens cu fotbalistul pentru a rămâne la Dinamo.

De asemenea, din lot fac parte și fotbaliști utilizați în sezonul încheiat, cu experiență, precum Răzvan Patriche, Gabriel de Moura, Antoni Ivanov sau Marius Tomozei.

CITESTE SI:

Mirko Ivanovski și-a găsit echipă și a oficializat azi mutarea

Florin Prunea, reacționează la vederea lotului dinamovist

Aceasta este strategia lui Florin Răducioiu pentru sezonul următor: ”Mă gândesc la aceste lucruri”

3 gânduri despre &8222;Anunțul făcut de Antoni Ivanov: ”O să fiu prezent la reunire!” Care este situația sa&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s