Fosta glorie a lui Dinamo, Constantin Eftimescu omagiat azi în Ștefan cel Mare: ”A rămas lângă echipă și spunea mereu că mai are speranțe”

Fostul mare portar și conducător al clubului Dinamo, Constantin Eftimescu, s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. El va fi înmormântat marți dimineaţă, cu onoruri militare.

Azi, 20 aprilie, la ora 11:00, trupul fostului fotbalist cu 7 trofee în alb-roșu a fost depus la tribuna oficială a stadionului din Ștefan cel Mare, pentru un ultim omagiu.

Mai mulți foști colegi, dar și colaboratori de la Dinamo au fost azi prezenți la Dinamo pentru a-și lua rămas bun de la Constantin Eftimescu.

Printre aceștia se numără Constantin Anghelache, Ionel Culina, Marius Bacria, Eugen Coliță, Sorin Colceag, Cristi Hîldan, Ionel Dănciulescu, Ștefan Demici, Costel Orac, Marian Ivan, Ionel Augustin, Florin Cheran, Emil Ursu, Daniel Ifodi, Dănuț Lupu, sau Marin Dragnea.

Constantin Anghelache, cuvinte de laudă despre Constantin Eftimescu: ”A fost unul dintre cei mai serioși oameni”

”Momentul de azi e mai trist decât de retrogradarea. Am zis mereu că a fost unul dintre cei mai buni de la Dinamo. Mereu a fost al doilea sau al treilea portar, dar niciodată nu a ridicat vreo problemă. Are foarte mulți ani în lot echipei, iar antrenorii l-au văzut ca pe unul dintre cei mai serioși. «Bigică» era un băiat care știa de toate. A rămas lângă echipă și spunea mereu că mai are speranțe”, a spus Constantin Anghelache.

Cei care doresc să-și ia adio de la fosta glorie a lui Dinamo sunt așteptați în Ștefan cel Mare.

”Astăzi, ora 20:00, ne vedem la Tribuna Oficială a stadionului Dinamo pentru a-i aduce un ultim omagiu unuia dintre cei mai mari dinamoviști, care a rămas alături de clubul iubit chiar și la greu, Constantin Eftimescu”, este anunțul suporterilor dinamoviști pe pagina oficială de facebook, Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Când va fi înmormântat Constantin Eftimescu

Înmormântarea legendarului jucător și conducător al lui Dinamo a fost programată pentru marți după-amiază, 21 iunie, la Cimitirul Militar Ghencea 3. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12:00, după care se va face un tur al stadionului Dinamo.

Constantin Eftimescu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Cine a fost Constantin Eftimescu

Constantin Eftimescu a fost portar la Dinamo, unde a ajuns prima dată în 1971. El a bifat aproximativ o sută de partide în tricoul celor din Ștefan cel Mare și a cucerit șapte trofee cu Dinamo: titlul de campion (’73, ’77, ’83, ’84) și Cupa României (’82, ’84).

Fostul mare portar avea mari probleme de sănătate. Suferea de insuficiență respiratorie acută și a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare în primăvara acestui an. Din păcate, el a pierdut lupta cu viața.

De-a lungul anilor, Eftimescu a mai evoluat la echipe precum Dinamo Slatina (1973-1976), Victoria București (1984-1986), Delta Dinamo Tulcea (1986-1987), CS Târgoviște (1987-1988) și Chimia Râmnicu Vâlcea (1988-1989).

CITESTE SI:

Ion Marin, detalii despre strategia lui Dinamo pentru noul sezon. Care este obiectivul ”câinilor”

Anunțul făcut de Antoni Ivanov: ”O să fiu prezent la reunire!” Care este situația sa

Mirko Ivanovski și-a găsit echipă și a oficializat azi mutarea

3 gânduri despre &8222;Fosta glorie a lui Dinamo, Constantin Eftimescu omagiat azi în Ștefan cel Mare: ”A rămas lângă echipă și spunea mereu că mai are speranțe”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s