Și-a reziliat contractul de două zile cu Dinamo și nu duce lipsă de oferte: ”Am câteva oferte din ţară şi afară”

La finalul sezonului în care Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie, mai mulţi jucători au parăsit echipa noastră, nefiind dispuşi să joace în divizia a doua.

După retrogradarea echipei în Liga 2, cei importanți jucători din Ștefan cel Mare, în frunte cu Gabi Torje, Cosmin Matei sau Alexandru Răduță, au părăsit clubul nostru.

Cel din urmă, şi-a reziliat contractul cu Dinamo recent, deşi a primit ofertă din partea „câinilor” pentru a juca în Liga 2. Mijlocaşul, a renunțat la un salariu și a anunțat conducerea că poate primi restanțele și în 2023, pentru a fi lăsat liber de contract.

Alexandru Răduță este de părere că Dinamo poate promova încă din primul sezon, chiar și dacă se va baza doar pe jucători tineri.

”Susţin că pot promova, dar trebuie să vină cineva cu bani, iar noi, cei mai vechi, am renunţat la o parte din bani să ajutăm clubul. Eu am renunţat la un salariu, iar celelalte salarii pe care le aveam le-am spus să mi le dea la anul, în 2023. Am ajutat cât am putut clubul, ştiu că alţi colegi care mai aveau contract au renunţat la 2-3 salarii, fiecare cum a avut contractul.

Eu, acum, în iunie, terminam contractul şi puteam să plec gratis şi puteam să-mi iau toţi banii, dar am zis să ajut şi clubul, să-i las până la anul cu banii că înţeleg situaţia şi sper să se regleze.

Nici când am avut contract nu eram sigur că o să-mi iau banii, dar acum? Nu mi-e teamă de nimic, aşteptăm până la anul. Vedem ce se va întâmpla, sper să vină un sponsor, să continuăm drumul, Zăvăleanu îşi face bine treaba şi vor atrage sponsori pentru că Dinamo atrage şi anul acesta e un culoar bun pentru a promova.

Ştiu că au plecat 5-6 români, jucători de bază care eram. Am înţeles că nu mai vor să rămână nici străinii. Doar de Moura ce am vazut că ar mai vrea să rămână, în rest chiar nu ştiu. Nu am luat legătura cu nimeni, dar pe început de sezon cred că se vor baza pe copii, pe cei care au rămas. Vor trebui aduşi jucători buni fiindcă Liga 2 nu e ca Liga 1. Este mult mai greu la Liga a doua, e un alt fotbal şi e altceva”, a spus Alexandru Răuţă pentru Orange Sport.

Fostul căpitan a lui Dinamo, afirmă că are oferte din străinătate şi din România şi a anunţat că vrea să ia decizia cea mai bună.

„Să vedem unde mă voi duce, de două zile am reziliat cu Dinamo şi am câteva oferte, dar vreau să fac alegerea cea mai bună. Am câteva oferte din ţară şi afară nişte discuţii, dar mai stau 2-3 zile maximum şi mă voi gândi unde mă voi duce. Este mai bine acasă, dar şi afară ştiţi, foarte bine, că sunt alţi bani”, a spus Alexandru Răuţă.

CITESTE SI:

Stefan Mugosa, aproape de un transfer la Dinamo. Toate detaliile mutării au fost dezvăluite

Fosta glorie a lui Dinamo, Constantin Eftimescu omagiat azi în Ștefan cel Mare: ”A rămas lângă echipă și spunea mereu că mai are speranțe”

Ion Marin, detalii despre strategia lui Dinamo pentru noul sezon. Care este obiectivul ”câinilor”

6 gânduri despre &8222;Și-a reziliat contractul de două zile cu Dinamo și nu duce lipsă de oferte: ”Am câteva oferte din ţară şi afară”&8221;

  1. Sper sa joci doar în liga amatorilor…asa ai jucat la Dinamo(amator)..tu nu ești jucător de fotbal..esti doar practicant al acestui sport..Bv ție și restul „Dinamovistilor adevarati”..cum se intitulat.. Bravo vouă…Sper sa ne întâlnim vreodată la o miuta…poate mai înveți și tu ceva fotbal…Succes în liga a 4 a…asa sa dea domnu..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s