Gică Mihali a anunțat programul ”câinilor” pentru următoarea perioadă

Dinamo s-a reunit, luni dimineață, 20 iunie, la ora 10:00, la Săftica, sub comanda lui Gică Mihali (56 de ani), care se va ocupa de pregătirea echipei cel puţin până la clarificarea problemelor din conducerea clubului şi a organigramei.

Fostul tehnician al celor de la Dinamo U19, a anunțat programului pentru următoarea perioadă. Astfel, Dinamo urmează antrenamente și ”jocuri școală” la Săftica, dar și un meci amical, cu Concordia Chiajna.

”Avem un singur amical, pe 2 iulie cu Concordia Chiajna”, a anunțat Gică Mihali.

Gheorghe Mihali, pregătit pentru noul sezon: ”Credeți că mi-ar fi frică?”

De echipă se ocupă în prezent Gică Mihali, antrenorul echipei U19, care a avut la primul antrenament 23 de jucători sub comandă. Fostul internațional, care a declarat că este pregătit din toate punctele de vedere să o conducă pe Dinamo în divizia secundă.

Mihali a explicat care este situația fotbaliștilor și a anunțat cine a rămas din lotul care a retrogradat. Totodată, spune că Dinamo are nevoie de cinci transferuri pentru a se putea bate la promovare și a precizat că primul amical din această vară va fi contra Concordiei Chiajna, pe 2 iulie.

„Au fost 23 de jucători. 20 și 3 portari. Am avut și ceva absențe, vreo 3-4 copii care au avut azi BAC-ul. Buleică a fost învoit, Grigore am înțeles că are ceva probleme, s-ar întoarce și el miercuri. Moura, la fel, se întoarce miercuri. În schimb, avem ceva surprinzător, ceva ce nu există în țara asta – baza de la Săftica plus terenul de antrenament, e ceva extraordinar. Măcar atât să avem și noi.

Dintre jucătorii vechi am înțeles că au rămas Radu, dar nu știu situația lui, Rodriguez, cu care am făcut un singur antrenament și m-a impresionat, nu știu de ce a jucat așa puțin copilul ăsta. E foarte dificil să mai stea aici, are până pe 30 iunie contractul. Din ceilalți mai sunt Moura, Patriche, Buleică, Măgureanu, Bordușanu, Crețu.

Am înțeles de la domnul Zăvăleanu că s-a închis cu Steliano Filip. Nu cred că se putea păstra, avea un salariu foarte mare pentru Liga 2, cum e cazul și pentru alții.

Dacă o să aducă încă 3-4 jucători, n-ar fi probleme. Dacă azi transferă Dinamo 5 jucători cu experiență, nu va avea nicio problemă să intre în play-off și să se bată la promovare. Cu acest lot e foarte greu. Chiar dacă sunt optimist, e foarte greu, dar avem un atu – cei care sunt tineri au un an de experiență în Liga 1, iar pentru noi e un câștig.

Avem un singur amical stabilit până acum, pe 2 iulie, cu Concordia Chiajna, la noi. Avem sâmbătă un meci școală între noi”, a spus Gică Mihali, la Digisport.

Lotul prezent la reunirea echipei de la Săftica

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu

Fundași: Gabriel Moura, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Marius Tomozei, Ricardo Grigore,, Alin Dudea, Marius Dragomir, David Țone, Marco Ehmann

Mijlocași: Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Alin Demici, Geani Crețu, Claudiu Stan, Ahmed Bani, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Andrei Florescu, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu

Atacanți: Daniel Dinu, Cătălin Măgureanu, Mario Șutru

CITESTE SI:

Anunțul așteptat de toți fanii lui Dinamo: ”Am semnat un acord. O chestiune de zile”

Și-a reziliat contractul de două zile cu Dinamo și nu duce lipsă de oferte: ”Am câteva oferte din ţară şi afară”

Stefan Mugosa, aproape de un transfer la Dinamo. Toate detaliile mutării au fost dezvăluite

2 gânduri despre &8222;Gică Mihali a anunțat programul ”câinilor” pentru următoarea perioadă&8221;

Lasă un răspuns