Viața ”rebelei” Andreea Prisăcariu s-a schimbat complet!

Recunoscută drept “rebela tenisului românesc”, Andreea Prisăcariu (22 de ani, 274 WTA) se pune pe treabă și și-a anunțat fanii că nu va mai aborda imaginea și stilului nonconformist pe care și-l crease.

Andreea Prisăcariu a decis să-și schimbe viața complet, iar acum se declară de 100.000 de ori mai fericită decât în trecut.

Sportiva a scris pe contul de Twitter despre deciziile pe care le-a luat în ultima perioadă, mărturisind că nu mai pierde nopțile și că și-a schimbat prioritățile.

“M-am obișnuit să adorm devreme, între 21:00 și 22:00, și mă trezesc la 05:00, așa că nu mai pot sta trează până după 23:00 nici dacă vreau. Andreea de acum nu mai este Andreea care putea sta până dimineața la fiecare petrecere, când avea 18 ani. Ce zboară timpul…”, a povestit jucătoarea de tenis.

În plus, Andreea Prisăcariu a explicat că a ajuns să aprecieze mai mult timpul petrecut singură în defavoarea petrecerilor.

“Astăzi am ieșit de una singură, așa cum o fac de obicei. Am fost să-mi cumpăr produse de îngrijire a pielii, cărți și mâncare, apoi am mâncat o porție bună de paste și am băut un suc de fructe. Și asta m-a făcut de 100.000 de ori mai fericită decât petrecerea de aseară”, a spus sportiva dinamovistă.

Astfel, frumoasa noastră dinamovistă se va concentra în folosul performanței și după cum o știm, ne va surprinde din nou plăcut!

CITESTE SI:

Video I Doar trei sportivi au înotat mai rapid decât David Popovici la 200 de metri liber în întreaga istorie!

Gică Mihali a anunțat programul ”câinilor” pentru următoarea perioadă

David Popovici, primul campion mondial la natație din istoria României! Prima reacție după ce a cucerit aurul Mondial

4 gânduri despre &8222;Viața ”rebelei” Andreea Prisăcariu s-a schimbat complet!&8221;

Lasă un răspuns