David Popovici vrea să bată recorduri și la seniori

David Popovici impresionează la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, atât prin performanțele sportive, cât și prin discursul abordat.

La doar 17 ani, sportivul legitimat la CS Dinamo a câștigat medalia de aur în proba de 200 de metri liber, devenind cel mai tânăr înotător care reușește această performanță, iar ulterior, s-a calificat, cu cel mai bun timp, și în finala probei de 100 de metri liber, care se va desfășura miercuri.

Acesta este doar începutul, după cum a afirmat însuși înotătorul. În cadrul interviului de după proba de marți, Popovici a declarat că vrea să bată recorduri și la nivel de seniori.

„Să bat recorduri mondiale la juniori înseamnă o continuitate plăcută și îmi dă speranță că voi ajunge și la recorduri mondiale adevărate de seniori, sau absolute, nu adevărate.

Nu știu cât mai durează, dar știu că am tot timpul din lume, nu ne grăbim nicăieri. O să avem momentele noastre bune, așa cum vor fi și altele mai rele. E un sport și astfel de lucruri se întâmplă. Sunt pregătit pentru ce-mi rezervă viitorul.

Mii de mesaje am primit, nu am cum să mă uit la toate, am răspuns familiei, rudelor, însă nu aș avea cum să le răspund tuturor, nici nu ar fi bine. Am văzut valul pe care l-am creat, mă bucur că în această seară s-a mobilizat lumea și s-a difuzat și la noi în țară, a putut să mă vadă și publicul mai larg.

Pe internet fanii mai înrăiți știau unde să caute, la televizor e mai bine. E un sport care merită mai multă atenție.

Până mâine vreau să mă odihnesc bine, să mă rezum la mesajele necesare, să nu mă las cuprins de atenția asta, care e pozitivă, dar și în cantitate prea mare poate strica. Iar mâine e o nouă zi”, a declarat Popovici.

Tânărul de 17 ani a continuat și s-a arătat optimist referitor la șansele pe care le are de a bate în curând recorduri și la nivel de seniori, după ce a făcut acest lucru de mai multe ori la juniori. Totuși, el a dat din nou dovadă de maturitate și a explicat că este pregătit și pentru perioadele mai puțin fericite care vor veni de-a lungul carierei lui.

”Să bat recorduri mondiale la juniori înseamnă o continuitate plăcută și îmi dă speranță că voi ajunge și la recorduri mondiale adevărate de seniori, sau supreme, nu adevărate. Nu știu cât mai durează, dar știu că am tot timpul din lume, nu ne grăbim nicăieri. O să avem momentele noastre bune așa cum vor fi și altele mai rele. E un sport, se întâmplă lucrurile astea și sunt pregătit pentru ce-mi rezervă viitorul.

Mii de mesaje am primit, nu am cum să mă uit la toate, am răspuns familiei, rudelor, însă nu aș avea cum să le răspund tuturor, nici nu ar fi bine. Am văzut valul pe care l-am creat, mă bucur că în această seară s-a mobilizat lumea și s-a difuzat și la noi în țară, a putut să mă vadă și publicul mai larg.

Pe internet fanii mai înrăiți știau unde să caute, dar la televizor e mai bine. E un sport care merită mai multă atenție.

Până mâine vreau să mă odihnesc bine, să mă rezum la mesajele necesare, să nu mă las cuprins de atenția asta, care e pozitivă, dar în cantitate prea mare poate strica. Iar mâine e o nouă zi”, a mai spus David Popovici.

@doar_dinamo_official

Dinamovistul, David Popovici, primul campion mondial la natație din istoria României!

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official

CITESTE SI:

Video I Cornel Țălnar, detalii despre ce se întâmplă la Dinamo

Un nou transfer ratat: ”Ce pot spune acum…”

Viața ”rebelei” Andreea Prisăcariu s-a schimbat complet!

2 gânduri despre &8222;David Popovici vrea să bată recorduri și la seniori&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s