Cosmin Moţi, tranșant după prestaţiile echipei naţională în ultima perioadă

Cosmin Moţi (37 de ani) a vorbit despre prestaţiile şi rezultatele modeste reuşite de echipa naţională în ultima perioadă, în special la ultima acţiune.

Fostul dinamovist este de părere că ”tricolorii” au jucat execrabil, mai ales fundaşii, şi că trei fundaşi experimentaţi din Liga 1 ar fi făcut o treabă mai bună.

Echipa naţională a României s-a făcut de râs la ultima acţiune, la primele meciuri oficiale sub comanda noului selecţioner, Edi Iordănescu.

Selecţionata noastră a fost învinsă fără drept de apel de Muntenegru, de două ori, a pierdut în Bosnia şi a reuşit să treacă doar de Finlanda, cu şansă.

Vlad Chiricheş a fost făcut praf pentru prestaţiile sale din dubla cu Muntenegru, iar defensiva României a fost în general criticată pentru felul în care s-a prezentat.

Cosmin Moţi, fost internaţional cu 15 apariţii în tricoul României, a recunoscut că selecţionata condusă de Edi Iordănescu a arătat execrabil în ultimele meciuri.

Retras din activitate sezonul trecut, la 36 de ani, directorul tehnic de la Ludogorets a vorbit despre faptul că foşti coehcipieri de ai săi, mai în vârstă ca el, încă evoluează în Liga 1.

Moţi îi consideră pe Tamaş (38 de ani), Săpunaru (38 de ani) şi Grigore (35 de ani) printre cei mai buni jucători din campionatul nostru şi i-a nominalizat pe aceştia la echipa naţională.

”(n.r. prietenii tăi, Gabi Tamaş, Dragoş Grigore şi Cristi Săpunaru, încă joacă la o vârstă înaintată) E bine că încă mai au dorinţa asta de a se antrena, de a juca, din punctul meu de vedere au şi fost printre cei mai buni jucători din campionatul României în ultimii ani.

Dacă îşi menţin dorinţa asta de a juca, de ce să nu o facă, pentru că o fac foarte bine. După ce am văzut în ultimele meciuri la naţională, cred că erau îndreptăţiţi să fie acolo, şi Săpunaru, şi Tamaş.

”(n.r. Săpunaru s-a retras de la naţională, dar Tamaş şi Grigore nu) După ce am văzut în ultimele meciuri, cred că meritau să fie acolo şi cred că şi jucau mai bine decât cei care au fost”, a declarat Cosmin Moţi.

CITESTE SI:

Video I „Tricolorii” pierd încă un meci la Campionatul European din Slovacia

Video I Președintele CS Dinamo, noi detalii despre o posibilă fuziune cu FC

David Popovici vrea să bată recorduri și la seniori

3 gânduri despre &8222;Cosmin Moţi, tranșant după prestaţiile echipei naţională în ultima perioadă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s