Situația fotbalistului cu cel mai mare salariu de la Dinamo: ”Mai am un an de contract”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria sa. Pe lângă problemele cu banii, echipa noastră a retrogradat în Liga 2. Jucătorii lui Dusan Uhrin (54 ani) au pierdut barajul de retrogradare/promovare cu U Cluj, 1-3 scor general, iar în sezonul 2022-2023 vor evolua în eșalonul secund.

Fundașul stânga a lui Dinamo, Andrei Radu (25 de ani), mai are contract cu Dinamo încă un an și s-a prezentat la reunirea lotului, care a avut loc în urmă cu câteva zile, sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu. Cu toate acestea, fotbalistul nu mai pare dorit deloc în ”Groapă”, iar cele două părți caută soluții pentru o despărțire amiabilă.

”Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Momentan nu am ajuns la un consens. Aștept să văd ce discuții urmează să avem, dar nu am discutat despre reducerea salariului pentru Liga a 2-a. Mai am un an de contract cu Dinamo, iar oferte există, au fost discuții. Nu pot, însă, vorbi de acestea atâta timp cât nu mi-am rezolvat situația la Dinamo”, a declarat Andrei Radu, prietenilor noștri de la playsport.ro.

Așadar, se pare că dinamoviștii vor, mai degrabă, să-i rezilieze contractul lui Andrei Radu, însă s-a ajuns la o înțelegere privind suma pe care fotbalistul ar primi-o drept despăgubire după reziliere. Andrei Radu recunoaște clar faptul că nu s-au purtat discuții despre o micșorare a salariului pentru Liga a 2-a, iar acest lucru demonstrează că fundașul nu mai este dorit la club.

Lotul prezent la reunirea echipei de la Săftica

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Gabriel Moura, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Marius Tomozei, Ricardo Grigore,, Alin Dudea, Marius Dragomir, David Țone, Marco Ehmann;

Mijlocași: Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Alin Demici, Geani Crețu, Claudiu Stan, Ahmed Bani, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Andrei Florescu, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu;

Atacanți: Daniel Dinu, Cătălin Măgureanu, Mario Șutru.

CITESTE SI:

Părăsitul, amenință clubul: ”Voi depune memoriu”

”Groparul” stelei, gata să intre pe teren pentru Dinamo: ”Dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”

Cosmin Moţi, tranșant după prestaţiile echipei naţională în ultima perioadă

3 gânduri despre &8222;Situația fotbalistului cu cel mai mare salariu de la Dinamo: ”Mai am un an de contract”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s