Decizie luată de CS Dinamo în cazul Dănuț Lupu: ”Condamnăm orice ce astfel de activități”

Dănuț Lupu nu este nicidecum un personaj popular în rândul fanilor dinamovist.

Fiecare intervenție la TV este un prilej de a oferi noi declarații controversate și pare să fie un opozant al ideii de asociere între CS și FC Dinamo.

În urmă cu câteva zile, Dănuț Lupu a fost prins cu permisul suspendat și acum riscă noi sancțiuni, iar președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a vorbit, despre Dănuț Lupu, din moment ce este cel care a creat echipa de fotbal CS Dinamo, alături de care este la un singur pas să promoveze în liga a treia.

”Am avut o discuție cu mai mulți jurnaliști în această perioadă referitor la acest aspect și pot să spun că domnul Lupu nu este un angajat al Ministerului de Interne, domnul Lupu are un contract de prestări servicii cu Clubul Sportiv Dinamo, prin care are ca obiectiv promovarea echipei de fotbal în liga a treia. Din punct de vedere profesional, domnul Lupu și-a îndeplinit obiectivul cu raport calitate preț.

Ce am investit? Foarte puțini bani. Din punct de vedere moral, de acord cu dumneavoastră, condamn orice ce astfel de activități, am aplicat și o sancțiune din punct de vedere a diminuării drastice a contractului. Pentru noi a fost un avantaj financiar, dar până la o hotărâre definitivă, eu nu sunt nici organ de cercetare, nici nu mă interesează cancan-urile, că scria că a fost la INML, dar nu a fost, ba că avut carnet, ba că nu are, ba că are sau a fost suspendat…

Fiind profesioniști așteptăm o hotărâre definitivă, discutăm pe marginea ei și luăm o decizie. Nu am fost acolo, vă spun sincer că am discutat telefonic cu domnul Lupu, ne-am și întâlnit ulterior evenimentului, regretă, nu este nimeni empatic cu ce a făcut, vă spun asta din start, dar, din punct de vedere sportiv, nu am ce să-i reproșez domnului Lupu, și-a făcut treaba pentru Clubul Sportiv Dinamo, și-a onorat contractul, a promovat echipa 80% până în momentul de față”, a declarat Ionut Popa în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Președintele CS Dinamo, noi detalii despre o posibilă fuziune cu FC

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, spune că vor exista discuții în viitor, iar interesul tuturor este ca pe o nouă arenă în Ștefan cel Mare să existe o singură echipă, iar suporterii să nu fie împărțiți.

”Vom continua și din Liga a 3-a, să promovăm în Liga a 2-a. Cred că vom reuși din primul an. Mai departe nu ține de noi, atâta timp cât legislația nu ne permite. Nu văd de ce am investi în Liga a 2-a, dacă nu am continuitate. Nici nu știu dacă mi se permite să investesc în ceva fără continuitate.

Noi o să mergem înainte cu proiectul, cu gândul de a merge în Liga 1, dar nu ne permite legislația. Dacă se schimbă ceva, se formează o nouă asociere, din oameni de afaceri, suporteri, suntem deschiși. Nu am de ce să mă opun. Până la urmă vom avea o bază modernă, stadion, iar interesul meu este să am meciuri pe stadion, să creăm emulație și să ducem mai departe spiritul lui Dinamo

Nu mă pricep la fotbal. Vreau să îi las pe cei care se pricep. Sunt de acord cu o asociere cu un privat, un dinamovist, om de afaceri care poate susține financiar, dar nu știu cum vor evolua lucrurile. Nu vrem litigii. Este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Conflictele nu sunt deloc bune. Noi avem legătură cu palmaresul până în 1998. Știu sigur acest lucru.

Nu mergem la capăt cu proiectul, până în Liga 1, dacă actuala echipă va dispărea. Vom discuta și cu dumnealor. Am avut mai multe discuții. Nu este eficient nici din punct al marketingului să avem două echipe Dinamo, nici pentru suporteri. Ce facem, împărțim suporterii?”, a declarat președintele lui CS Dinamo, Ionuț Popa.

CITESTE SI:

Situația fotbalistului cu cel mai mare salariu de la Dinamo: ”Mai am un an de contract”

Părăsitul, amenință clubul: ”Voi depune memoriu”

”Groparul” stelei, gata să intre pe teren pentru Dinamo: ”Dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”

3 gânduri despre &8222;Decizie luată de CS Dinamo în cazul Dănuț Lupu: ”Condamnăm orice ce astfel de activități”&8221;

Lasă un răspuns