Foto I O nouă plecare din Ștefan cel Mare! Fotbalistul ce a impresionat la Dinamo și-a găsit echipă

La finalul sezonului în care Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie, mai mulţi jucători au parăsit echipa noastră, nefiind dispuşi să joace în divizia a doua.

După retrogradarea echipei în Liga 2, cei importanți jucători din Ștefan cel Mare, în frunte cu Gabi Torje, Cosmin Matei sau Alexandru Răduță, au părăsit clubul nostru.

A venit rândul și lui Balthazar Pierret. Jucător a fost poate singurul jucăto care și-a ăcut meseria și a atras privirea tuturora.

”În primul rând, aș dori să mulțumesc lui Dinamo București pentru încrederea acordată în ultimele șase luni.
De asemenea, aș dori să mulțumesc familiei mele și celor dragi pentru că m-au sprijinit în momentele dificile ale tinerei mele cariere.

Cu nerăbdare de a prelua noi provocări colective și personale mă alătur QRM în următorii doi ani, sunt mândru să trec acest nou nivel care nu ar fi fost posibil fără sfaturile prețioase ale agenților mei.

Sunt sigur că ne așteaptă un sezon minunat și frumos.
Uniți pentru a câștiga împreună!”,
a spus mijlocașul central francez.

”Balthazar nu mai rămâne sub nicio formă la Dinamo! La Dinamo avea 4.000 de euro salariu. Nici Baptiste Aloe. Joacă alții titulari care au salariu 9.000 de euro și el are 2.000 de euro! Balthazar are trei oferte din liga a doua din Franța. A jucat foarte bine la Dinamo. El trebuia să meargă la Hagi înainte de CSA Steaua, dar nu am putut să îl scot de la club.

Are șanse foarte mari să joace la un club foarte bun din Ligue 2. A fost și în lotul lui Nice din Ligue One și vorbim de un jucător foarte tânăr care are doar 21 de ani”, a declarat Mihai Joița, managerul fotbalistului la finalul sezonului.

Noua echipa a lui Pierret este US Quevilly-Rouen Métropole din liga secunda franceza.

17 meciuri a jucat Balthazar Pierret la Dinamo și a reușit 2 goluri, fiind evaluat conform Transfermarkt la 300.000 de euro.

CITESTE SI:

Ricardo Grigore, rupe tăcerea: ”Am fost dat la o parte de toată lumea de la masă”

David Popovici a uimit din NOU! Prima reacție a supercampionului nostru

Decizie luată de CS Dinamo în cazul Dănuț Lupu: ”Condamnăm orice ce astfel de activități”

5 gânduri despre &8222;Foto I O nouă plecare din Ștefan cel Mare! Fotbalistul ce a impresionat la Dinamo și-a găsit echipă&8221;

Lasă un răspuns