După Cosmin Moţi, un alt fost dinamovist este dispus să revină: ”M-aş duce la Dinamo în Liga 2, chiar dacă poate sunt oferte mai bune din alte părţi”

”Clovnii” antrenați de Dusan Uhrin au scris cea mai neagră pagină din istoria clubului Dinamo. Asta după au pierdut barajul de retrogradare/promovare cu U Cluj, 1-3 scor general, iar în sezonul 2022-2023 vor evolua în eșalonul secund.

Dinamo îşi face calculele pentru Liga 2 şi ţinteşte promovarea înapoi în primul eşalon din prima încercare. Însă, la momentul actual, lotul lasă de dorit.

Odată cu retrogradarea în Liga 2, prima din istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo a fost părăsită de mai toţi jucătorii care au făvut parte din lot pe finalul sezonului de abia încheiat.

Foşti fotbalişti şi foste glorii din Ştefan cel Mare au început de asemenea să îşi ofere serviciile lui Dinamo: Cosmin Moţi a afirmat că ar reveni pe gazon, în Liga 4, pentru ”câini”, în timp ce un alt fost jucător s-a oferit să revină.

Bogdan Gavrilă, fotbalist în Ştefan cel Mare în perioada 2014-2016, care evoluează în prezent în Malta, la Sirens FC, a afirmat că ar fi dispus să revină şi să o ajute pe Dinamo în Liga 2.

”Fiind dinamovist, da, m-aş duce la Dinamo în Liga 2, chiar dacă poate sunt oferte mai bune din alte părţi. Dar trebuie să fie stabilitate ca să te poţi duce undeva, nu garanţii, dar să aibă un plan, o idee pentru sezonul care urmează.

De aia nici nu se încumetă mulţi să vina cu toate că trebuie să înceapă pregătirea. Nu ştiu ce o să fie acolo în afară de Zăvăleanu, nu mai e nimeni în club, şi fostele glorii care au venit acum, încearcă sa ajute cum pot ei”, a declarat Bogdan Gavrilă, pentru Orange Sport.

În prezent, fotbalistul cu 48 de apariţii în tricoul alb-roşu este cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.

Lotul lui Dinamo la reunire:

Portari: Eşanu, Fara, Oncescu

Fundaşi: Amzăr, A. Radu, Demci, Dudea, Ehmann, Patriche, G. Creţu, Ţone, Giafer

Mijlocaşi: Rodriguez, Borduşanu, A. Florescu, Andreescu, Bani, Cl. Stan

Atacanţi: Măgureanu, D. Dinu, Delciu, Borcea, Şutru

”Groparul” stelei, gata să intre pe teren pentru Dinamo: ”Dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”

Retras din activitatea fotbalistică, fostul căpitan al lui Dinamo, Cosmin Moţi a anunțat că ar fi dispus să se reapuce de fotbal dacă va fi nevoie de el în al patrulea eşalon.

”Nu ştiu, găseşti… asta vă spun, trebuie făcut un proiect serios, trebuie ştiut de la început ce facem, cum facem, unde facem şi cu cine facem.

Părerea mea e că, dacă se începe din divizia a patra sau de unde se începe un proiect serios, cred că o să fie oameni care o să susţină financiar echipa, o să fie jucători dinamovişti care ar veni să ajute.

Şi, de ce nu, până să ajungă Dinamo din nou în prima ligă, poate dă Dumnezeu şi avem şi stadion nou. Şi aşa proiectul şi numele Dinamo ar fi mult mai atractive pentru anumiţi investitori.

Dar, în momentul de faţă, Dinamo practic nu are nimic, stadionu nu are, bază de cantonament are şi nu are, că nu ştim a cui e baza de cantonament, jucători are şi nu are, investitori… nu ştiu cine e în afară de oameni care adună bani prin programul DDB, nu ştiu care mai dau bani, acţiunile nu se ştie la cine sunt, câte sunt, cum sunt.

Şi atunci, aşa, cum ar putea un investitor bun să vină să arunce cu bani într-o echipă care momentan are milioane de euro datorii şi nici alea nu ştiu dacă sunt cunoscute de toată lumea.

(n.r. te-ai duce să joci la Dinamo în Liga 4?) Nu ştiu dacă aş mai putea, dar cred că da. Nu m-am mai antrenat de un an de zile, dar dacă aş putea să îi ajut şi dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”, a declarat Cosmin Moţi.

CITESTE SI:

Video I David Popovici, discurs de campion: ”Sunt un tip banal, capabil să facă lucruri extraordinare!”

Foto I O nouă plecare din Ștefan cel Mare! Fotbalistul ce a impresionat la Dinamo și-a găsit echipă

Ricardo Grigore, rupe tăcerea: ”Am fost dat la o parte de toată lumea de la masă”

Un gând despre &8222;După Cosmin Moţi, un alt fost dinamovist este dispus să revină: ”M-aş duce la Dinamo în Liga 2, chiar dacă poate sunt oferte mai bune din alte părţi”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s