Ricardo Grigore, rupe tăcerea: ”Am fost dat la o parte de toată lumea de la masă”

În afara lui Steliano Filip care a cerut insistent să plece liber și a ajuns să-și bage memoriu, chiar dacă a început să frecventeze antrenamentele. Acesta este urmat și de către fundașul central, Ricardo Grigore (23 de ani).

Fotbalistul reveni de joi la ședințele de pregătire ale lui Gheorghe Mihali. Dar nu are de gând sub nicio formă să continue în Ștefan cel Mare!

”Ricci”, așa cum este poreclit, susține că decizia era luată din iarnă, când afirmă că a fost dat la o parte de toți.

”Cu tot respectul, nu am nicio problemă, dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea.

Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu (n.r. – administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu) știe din martie cum stă treaba.

Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!

Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu. Sper să fiu înțeles. Nu e vorba de rea voință, am spus acest lucru din iarnă, sper să ajungem la o înțelegere”, a spus acesta pentru un trust de presă.

Ricardo Grigore se plânge de tratamentul la care a fost supus de antrenorii care au pregătit Dinamo.

”Am jucat cu Craiova, acasă, când am luat 6. Inițial, am zis că e momentul să revin în forță, dar, după meci, nu poți să evidențiezi pe nimeni.

Am jucat fundaș central stânga, apoi stânga, după care am fost scos din echipă, fără nicio explicație. Am tăcut, 0-0 la UTA, apoi decizia mea a fost să plec, nu am mai prins niciun minut! Bine, am mai fost băgat în minutul 90+3 cu Chindia, să trag de timp, la 2-0.

Am ajuns pe margine, pe bară, nici măcar în lot, în afara antrenamentului… Eu n-am fost să cer să mă bage antrenorul, vă pot confirma șefii clubului.

Cred că sunt jucătorul cu cele mai multe meciuri ca rezervă din istoria ultimilor ani. Deși nu știu care e obiectivul lor, eu stau pe bară, ei zic că vor să mă vândă! Păi, cum, așa?!”, se plânge jucătorul.

Ricardo Grigore renunță la datoriile pe care Dinamo le are la el, doar ca să fie lăsat să plece. „Domnul Dusan Uhrin nu mi-a explicat nimic. În martie, eram 5 fundași centrali, apoi a mai venit unul, 6, apoi a mai fost reprofilat unul, 7.

Eu nu aveam minute, am zis că nu mai are rost să mai rămân la echipă. N-am vrut să ies, să mă plâng, să fac haos. Am zis în martie: ‘Gata, plec!’.

”Când a apărut o informație că Ricardo Grigore vrea să plece, toți fanii erau fericiți. Dar, întreb eu, după ce dai în spatele porții pe un jucător, cum poți să ceri bani din transfer?!

Le-am zis celor din conducere: ‘Nu mă mai simt fericit, nu mai pot. Sunt cel mai vechi jucător din lotul actual! Nu vreau să apar, să vorbesc, doar lăsați-mă să plec.

E cel mai bine pentru ambele părți’. Le-am zis să-mi dea un procent, ceva. Eu încerc să pot aduce o sumă de bani, dar cine să dea bani pe unul care nu joacă?!

Nu vreau să se creeze ideea că fac scandal. Aveam în plan de mult să plec, fie că ar fi continuat Dinamo în Liga 1, fie că nu! Aș fi jucat la Dinamo II, dar nu eram pe listă, ar fi fost în interesul meu.

N-am pretenții financiare, vreau să fiu lăsat pe drumul meu, să performez în altă parte. Nu se poate să faci dragoste cu forța. Domnul Mihali ne-a nominalizat, dar nu știa. De ce nu rămân jucătorii care au jucat și au dus Dinamo aici?!

Noi nu ne dorim să plecăm acum că echipa e la pământ. Eu am vrut să plec de atunci, din iarnă. Poate nici noi n-am fost ce trebuie, dar nici cei de la club n-au știut să aibă un plan”, a mai spus Ricardo Grigore.

Fundații Steliano Filip, Andrei Radu și Ricardo Grigore au fost anunțați să se prezinte la antrenamentele echipei, care sunt conduse de Gheorghe Mihali. Primii doi au acceptat, dar au pus condiții.

100.000 de euro dorește pentru Grigore

CITESTE SI:

David Popovici a uimit din NOU! Prima reacție a supercampionului nostru

Decizie luată de CS Dinamo în cazul Dănuț Lupu: ”Condamnăm orice ce astfel de activități”

Situația fotbalistului cu cel mai mare salariu de la Dinamo: ”Mai am un an de contract”

4 gânduri despre &8222;Ricardo Grigore, rupe tăcerea: ”Am fost dat la o parte de toată lumea de la masă”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s