Părăsitul, amenință clubul: ”Voi depune memoriu”

Steliano Filip este încă jucătorul lui Dinamo, deși în urmă cu câteva zile părea că totul este rezolvat și Filip a plecat de la Dinamo.

Părăsit până și de soție, Steliano Filip, jucătorul cu cel mai mare salariu din lot în momentul de față, Filip ajunsese la o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru a pleca din Ștefan cel Mare, să renunțe la salariile restanțe.

Astfel, Filip rămâne la Dinamo momentan și cu bani mulți de primit din urmă, iar jucătorul amenință clubul că se va ajunge la comisii dacă nu își primește banii:

”Eu de miercuri sunt la antrenament. Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească!

Suma din restanțe o să tot crească. Să-mi dea banii in continuare, altfel voi depune memoriu, nu am altă variantă. Eu înțeleg că am salariu mare, dar dacă nu vor sa mă lase sa plec liber, ce să fac?! Renunțam la toți banii din urmă! Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru Liga 1, de a continua, care a căzut după dubla cu U Cluj.

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles. Eu chiar renunțam! Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract”, a declarat Steliano Filip pentru gsp.ro.

CITESTE SI:

”Groparul” stelei, gata să intre pe teren pentru Dinamo: ”Dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”

Cosmin Moţi, tranșant după prestaţiile echipei naţională în ultima perioadă

Video I „Tricolorii” pierd încă un meci la Campionatul European din Slovacia

4 gânduri despre &8222;Părăsitul, amenință clubul: ”Voi depune memoriu”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s