”Groparul” stelei, gata să intre pe teren pentru Dinamo: ”Dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după ce a pierdut barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu Universitatea Cluj (0-2, 1-1).

Retras din activitatea fotbalistică, fostul căpitan al lui Dinamo, Cosmin Moţi a anunțat că ar fi dispus să se reapuce de fotbal dacă va fi nevoie de el în al patrulea eşalon.

”Nu ştiu, găseşti… asta vă spun, trebuie făcut un proiect serios, trebuie ştiut de la început ce facem, cum facem, unde facem şi cu cine facem.

Părerea mea e că, dacă se începe din divizia a patra sau de unde se începe un proiect serios, cred că o să fie oameni care o să susţină financiar echipa, o să fie jucători dinamovişti care ar veni să ajute.

Şi, de ce nu, până să ajungă Dinamo din nou în prima ligă, poate dă Dumnezeu şi avem şi stadion nou. Şi aşa proiectul şi numele Dinamo ar fi mult mai atractive pentru anumiţi investitori.

Dar, în momentul de faţă, Dinamo practic nu are nimic, stadionu nu are, bază de cantonament are şi nu are, că nu ştim a cui e baza de cantonament, jucători are şi nu are, investitori… nu ştiu cine e în afară de oameni care adună bani prin programul DDB, nu ştiu care mai dau bani, acţiunile nu se ştie la cine sunt, câte sunt, cum sunt.

Şi atunci, aşa, cum ar putea un investitor bun să vină să arunce cu bani într-o echipă care momentan are milioane de euro datorii şi nici alea nu ştiu dacă sunt cunoscute de toată lumea.

(n.r. te-ai duce să joci la Dinamo în Liga 4?) Nu ştiu dacă aş mai putea, dar cred că da. Nu m-am mai antrenat de un an de zile, dar dacă aş putea să îi ajut şi dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Orange Sport.

Vândut lui Ludogorets de Dinamo în 2012, pentru o sumă de peste un milion de euro, Cosmin Moţi a petrecut ultimii nouă ani din carieră în Bulgaria, înainte de a se retrage în 2021 şi a deveni directorul tehnic al echipei din Razgrad.

CITESTE SI:

Cosmin Moţi, tranșant după prestaţiile echipei naţională în ultima perioadă

Video I „Tricolorii” pierd încă un meci la Campionatul European din Slovacia

Video I Președintele CS Dinamo, noi detalii despre o posibilă fuziune cu FC

3 gânduri despre &8222;”Groparul” stelei, gata să intre pe teren pentru Dinamo: ”Dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s