Video I Președintele CS Dinamo, noi detalii despre o posibilă fuziune cu FC

Dinamo traversează o perioadă extrem de complicată. Echipa s-a reunit, dar lotul este decimat în acest moment.

”Haita” este departe de a fi o echipa pregătită și sunt în continuare foarte multe semne de întrebare.

În acest context, se pare că posibilitatea de fuzionare între echipa clubului sportiv Dinamo, deținută de M.A.I., nu este una care să nu fie luată în calcul.

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, spune că vor exista discuții în viitor, iar interesul tuturor este ca pe o nouă arenă în Ștefan cel Mare să existe o singură echipă, iar suporterii să nu fie împărțiți.

”Vom continua și din Liga a 3-a, să promovăm în Liga a 2-a. Cred că vom reuși din primul an. Mai departe nu ține de noi, atâta timp cât legislația nu ne permite. Nu văd de ce am investi în Liga a 2-a, dacă nu am continuitate. Nici nu știu dacă mi se permite să investesc în ceva fără continuitate.

Noi o să mergem înainte cu proiectul, cu gândul de a merge în Liga 1, dar nu ne permite legislația. Dacă se schimbă ceva, se formează o nouă asociere, din oameni de afaceri, suporteri, suntem deschiși. Nu am de ce să mă opun. Până la urmă vom avea o bază modernă, stadion, iar interesul meu este să am meciuri pe stadion, să creăm emulație și să ducem mai departe spiritul lui Dinamo

Nu mă pricep la fotbal. Vreau să îi las pe cei care se pricep. Sunt de acord cu o asociere cu un privat, un dinamovist, om de afaceri care poate susține financiar, dar nu știu cum vor evolua lucrurile. Nu vrem litigii. Este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Conflictele nu sunt deloc bune. Noi avem legătură cu palmaresul până în 1998. Știu sigur acest lucru.

Nu mergem la capăt cu proiectul, până în Liga 1, dacă actuala echipă va dispărea. Vom discuta și cu dumnealor. Am avut mai multe discuții. Nu este eficient nici din punct al marketingului să avem două echipe Dinamo, nici pentru suporteri. Ce facem, împărțim suporterii?”, a declarat președintele lui CS Dinamo, Ionuț Popa, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

CITESTE SI:

Video I Cornel Țălnar, detalii despre ce se întâmplă la Dinamo

Un nou transfer ratat: ”Ce pot spune acum…”

Viața ”rebelei” Andreea Prisăcariu s-a schimbat complet!

3 gânduri despre &8222;Video I Președintele CS Dinamo, noi detalii despre o posibilă fuziune cu FC&8221;

Lasă un răspuns