Anunțul așteptat de toți fanii lui Dinamo: ”Am semnat un acord. O chestiune de zile”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria sa. Pe lângă problemele cu banii, echipa noastră a retrogradat în Liga 2. Jucătorii lui Dusan Uhrin (54 ani) au pierdut barajul de retrogradare/promovare cu U Cluj, 1-3 scor general, iar în sezonul 2022-2023 vor evolua în eșalonul secund.

Dorin Șerdean, cel care a preluat rolul de reprezentant al societății Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, este unul dintre oamenii de încredere ai lui Pablo Cortacero, cel care a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în august 2020.

Ibericul nu a investit niciun euro la club şi a dus echipa noastră pe buza falimentului.

Așteptat cu banii la Dinamo pentru a arăta că are forța de a fi un adevărat acționar majoritar, Dorin Șerdean a dezvăluit că este aproape să ajungă la o înțelegere pentru a ceda pachetul de acțiuni de 72% pe care îl deține.

El nu a dorit să dea detalii referitoare la identitatea oamenilor cu care negociază, dar a asigurat că este vorba despre o entitate care are tot ce îi trebuie pentru a readuce Dinamo ”acolo unde îi este locul”.

Astfel, el a argumentat de ce nu a încercat să grăbească procesul de numire a unui nou administrator special, după plecarea din această funcție a lui Iuliu Mureșan.

”Am făcut o solicitare către domnul Zavaleanu, de a convoca AGA. A fost săptămâna trecută. Au fost vehiculate 7-8 nume. Eu am anunțat că nu am capacitatea de a gestiona clubul Dinamo din punct de vedere financiar. Am făcut niște pași importanți în privința preluării pachetului majoritar, de către o entitate care să administreze Dinamo mult mai bine și să o ducă unde îi este locul.

Vă dați seama că oricine va prelua pachetul majoritar va dori să numească un administrator special în care are încredere. De asta nu am zis nimic despre acest subiect. Sper să fie o chestiune de zile. Am semnat un acord de confidențialitate și nu aș vrea să vă dau mai multe detalii. Dinamo este un brand. Dinamo este unul singur. Nu am vorbit cu respectiva entitate (n.r. DDB) pe marginea acestui lucru.

(n.r. Ce se va întâmpla dacă va rămâne el în continuare acționar majoritar) Doamne ferește! E greu, am spus asta. Sunt puțini în România care să își permită un club ca Dinamo. E foarte important ce se întâmplă pentru Dinamo, nu pentru o persoană sau alta. Eu știam ce capacitate am, că nu pot să susțin financiar acest club. Era singurul lucru de a debloca lururile în acel moment.

(n.r. În ce măsură a afectat retrogradarea echipei negocierile referitoare la cedarea pachetului majoritar de acțiuni) M-a afectat foarte mult. Mai aveam o linie de negocieri și s-a închis în urma retrogradării. Fiecare om are prioritățile lui. Și acum sunt foarte mulți care își permit să țină Dinamo în viață. Dar fiecare are prioritățile sale și trebuie să i le respectăm.

Pe mine mă interesează foarte mult negocierile în care sunt implicat și mă lupt să le duc la bun sfârșit cât de repede se poate. În mod sigur mă feresc să trăiesc ce am trăit de doi ani încoace. Nici nu vreau să îmi aduc aminte. Clar că există niște lucruri pe care le-am cerut și care se vor îndeplini, ca să scoatem clubul la suprafață”, a spus Dorin Șerdean la Digi Sport.

Ofertă publică din partea DDB pentru acțiunile deținute de Dorin Șerdean la Dinamo

Săptămâna trecută, fanii-acționari din DDB au făcut o ofertă simbolică, de un euro, pentru a prelua acțiunile deținute de Dorin Șerdean.

”Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro. Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Pablo Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea suma”, a transmis Cătălin Alexandru, reprezentant DDB, în cadrul conferinței de presă.

CITESTE SI:

Gheorghe Mihali, pregătit pentru noul sezon: ”Credeți că mi-ar fi frică?” De câți jucători mai are nevoie

David Popovici, primul campion mondial la natație din istoria României! Prima reacție după ce a cucerit aurului Mondial

Și-a reziliat contractul de două zile cu Dinamo și nu duce lipsă de oferte: ”Am câteva oferte din ţară şi afară”

3 gânduri despre &8222;Anunțul așteptat de toți fanii lui Dinamo: ”Am semnat un acord. O chestiune de zile”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s