Ion Marin, detalii despre strategia lui Dinamo pentru noul sezon. Care este obiectivul ”câinilor”

Membru al Comisiei Tehnice a lui Dinamo, Ion Marin a dezvăluit situația echipei noastre și a vorbit despre activitatea Comisiei Tehnice din Ștefan cel Mare.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, a explicat că obiectivul echipei este promovarea în Liga 1, cu mențiunea că va fi foarte greu.

”Domnul Zăvăleanu văd că se agită foarte mult și încearcă să strângă în jurul lui oameni cu bani mulți și care să fie dispuși să îi ofere și lui Dinamo ceva.

Va fi dificil pentru că am înțeles că se încearcă construirea unui lot care în acest sezon să îți permită să promovezi. Eu sunt puțin sceptic în privința asta, pentru că poți să faci un lot valoros numai dacă ai bani!”, a declarat Ion Marin, potrivit fanatik.ro.

Actualul tehnician al echipei naționale a României U16 a declarat că nu poate accepta o funcție în cadrul clubului dar va ajuta cu tot ceea ce îi stă în putință: ”Dacă nu va fi un lot foarte bun nu o să poată promova în acest. Am participat deja la niște discuții în cadrul acestei Comisii Tehnice și voi oferi ajutorul meu necondiționat, numai că eu mă aflu sub contract cu Federația Română de Fotbal. Să sperăm că vom reuși în primul rând să facem rost de bani. Fără bani vorbim vorbe! Complet degeaba! Dacă nu ai bani, nu o să ai nici jucători! Altfel, nu știu ce o să se întâmple”.

Ion Marin a declarat că Dorin Șerdean și Răzvan Zăvăleanu și-au dat mâna pentru a găsi un investitor la Dinamo.

”Eu cred că domnul Șerdean trebuie să colaboreze foarte bine cu Răzvan Zăvăleanu și să găsească cea mai bună soluție pentru funcția de președinte și apoi constituirea unui grup tehnic bun, care să îți poată da speranțe pentru sezonul viitor.

Ar trebui să fie foarte deschis și trebuie să vină cu ceva pentru că e acționarul majoritar. E foarte dificil de anticipat. Eu știu că deja încearcă cu domnul Zăvăleanu să aducă la Dinamo niște oameni dispuși să ajute în situația asta”, a mai spus ”Săpăligă”.

Ion Marin le-a transmis și un mesaj jucătorilor dinamoviști, prin care le spune că trebuie să accepte diminuări de salarii și speră echipa va rămâne în București.

”Toate contractele trebuie renegociate fiind în Liga 2. Eu cred că cea mai bună soluție pentru Dinamo e să joace pe stadionul Colentina. Decât să se ducă la Giurgiu, la Voluntari, la Buzău sau nu știu unde!

E o soluție excelentă și pentru suporteri, pentru că e un cartier de dinamoviști și suntem cu toții aproape. Chiar dacă are doar 4.000 de locuri, dacă joci cu stadionul plin la fiecare meci mai faci și niște.

Cei din DDB sunt băieți deștepți și au idei să aducă bani la echipă dar nu sunt suficienți pentru a crea condițiile prielnice pentru a reveni în Liga 1 încă din primul an. Ei fac ceea ce pot și au făcut tot ce au putut până acum. Gică Mihali este o soluție pentru banca lui Dinamo și mai sunt și alți dinamoviști”, a explicat Ion Marin, pentru sursa mai sus citată.

Ei sunt ”câinii” care se reunesc luni, 20 iunie

Gheorghe Mihali și Iulian Mihăescu pregătesc temporar echipa, iar lotul este format din 20 de jucători. Majoritatea sunt de la echipa a doua, în condițiile în care jucătorii importanți și-au reziliat contractele cu “roș-albii”.

Chiar dacă nu au fost transferați alți jucători, totuși vor fi peste 20 de jucători prezenți la reunirea lotului, câteva surprize, precum Dudea sau Demci, dar vor fi și juniori promovați la prima echipă cu această ocazie. Totodată, este un bun prilej pentru câțiva tineri care au mai evoluat pentru Dinamo în trecut, să își câștige un loc în lot și să devină titulari sub comanda viitorului antrenor.

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues, Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dintre aceștia, lipsesc Andrei Radu, fundaș stânga, cu care se încearcă o negociere. Mai apoi, Jonathan Rodriguez se află încă sub împrumut în Ștefan cel Mare, până la finalul lunii, după cum a mărturisit acesta. Rămâne de văzut dacă se ajunge la un consens cu fotbalistul pentru a rămâne la Dinamo.

De asemenea, din lot fac parte și fotbaliști utilizați în sezonul încheiat, cu experiență, precum Răzvan Patriche, Gabriel de Moura, Antoni Ivanov sau Marius Tomozei.

CITESTE SI:

Anunțul făcut de Antoni Ivanov: ”O să fiu prezent la reunire!” Care este situația sa

Mirko Ivanovski și-a găsit echipă și a oficializat azi mutarea

Florin Prunea, reacționează la vederea lotului dinamovist

3 gânduri despre &8222;Ion Marin, detalii despre strategia lui Dinamo pentru noul sezon. Care este obiectivul ”câinilor”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s