Mirko Ivanovski și-a găsit echipă și a oficializat azi mutarea

Mirko Ivanovski (32 de ani) unul dintre cei mai buni jucători din stagiunea trecută de la Dinamo, așa cum era de așteptat, va continua în prima divizie, deja fiind puse la cale și detaliile contractuale.

Ivanovski s-a înțeles azi cu Petrolul Ploiești pentru un acord valabil pe doi ani. Atacantul a ajuns în România, iar luni pleacă alături de noii coechipieri în cantonament în Turcia.

Ex-dinamovistul a dorit să continue în Liga 1, cunoscând bine campionatul, după experiențele la Astra, CFR Cluj și Dinamo.

Mirko Ivanovski: ”Eu am vrut să rămân, mi-au trimis şi contract.”

În momentul despărțirii de „câini”, el a renunțat la mai multe salarii restante și spune că măcar așa a reușit să ajute clubul.

”Eu am vrut să rămân, mi-au trimis şi contract. A trebuit să renunţ la salarii, am zis că nu e nicio problemă, ajut clubul, dar în viitor ce se va face? Ok, eu renunţ la salariu, dar în viitor ce facem? Jucăm iar fără bani? Adică din buzunarul meu? Am vorbit, mi-au zis că nu sunt bani în momentul de faţă.

Mulţi jucători au renunţat la salarii, unul, două, trei. Da, am făcut asta pentru binele lui Dinamo. Nu ştiu dacă am ajutat pe teren, dar am ajuta financiar”, a spus Ivanovski.

Ivanovski a bifat 26 de prezențe în tricoul „câinilor”, perioadă în care a marcat patru goluri. Macedoneanul nu s-a înțeles bine deloc cu Dusan Uhrin, care, în ultimul mandat la Dinamo, a obținut patru victorii, patru înfrângeri și trei rezultate de egalitate.

CITESTE SI:

Florin Prunea, reacționează la vederea lotului dinamovist

Aceasta este strategia lui Florin Răducioiu pentru sezonul următor: ”Mă gândesc la aceste lucruri”

Video I România U19, învinsă de Italia U19 în primul meci de la Euro. Concluziile lui Adrian Văsâi

3 gânduri despre &8222;Mirko Ivanovski și-a găsit echipă și a oficializat azi mutarea&8221;

Lasă un răspuns