Florin Prunea, reacționează la vederea lotului dinamovist

Florin Prunea

Luni, 20 iunie, Dinamo se reunește în vederea pregătirii sezonului următor de Liga a 2-a. Sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu.

Florin Prunea (53 de ani), fost jucător și președinte la Dinamo, a reacționat și a declarat că echipa noastră va avea o misiune dificilă și în Liga 2, pe fondul problemelor financiare și a lotului „subțire”.

„Cine a fost în ultimul an la Dinamo… Zăvăleanu, Mureșan, Stoican, Rednic, Uhrin, Bonetti, Colceag, ăștia sunt principalii vinovați. Mai nou văd că aruncă vina pe Negoiță. Ce vină are Negoiță pentru că a retrogradat Dinamo în acest an? Alții au început să-l atace pe Uhrin, că e slab antrenor.

Eu, dacă aș fi conducător de club, n-aș angaja asemenea jucători. La meciul cu U Cluj, când ardea cămașa pe toți dinamoviștii, îți mai trebuia antrenor, cu o echipă de locul trei din Liga 2? Să cauți alibi la antrenori? Văzând ce s-a întâmplat cu Steliano Filip, cu Ivanovski, Rednic a avut dreptate.

Eu m-am dus la Dinamo când era focul cât casa, acum e liniște. Văd că se strâng cei care au dus la acest dezastru, înainte se înjurau și se fugăreau pe străzi, cu Șerdean.

Am vorbit cu Gică Mihali, săracul, n-are ce să facă deocamdată. Am văzut lotul, părerea mea este că lotul nu este nici măcar de Liga 2. Mai este timp, dar e greu să găsești jucători care să vină în condițiile care sunt acum. De Moura nu e semnat, Buleică a semnat, Ricardo Grigore vrea să plece. Ivanov nu mai vrea să stea, s-a supărat. Haideți să fim serioși, ce lot e ăsta? Pe unii jucători nu-i cunosc. Nu cred că ăsta e un lot pentru a rămâne în Liga 2″, a spus Florin Prunea, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Gheorghe Mihali și Iulian Mihăescu pregătesc temporar echipa, iar lotul este format din 20 de jucători. Majoritatea sunt de la echipa a doua, în condițiile în care jucătorii importanți și-au reziliat contractele cu “roș-albii”.

Chiar dacă nu au fost transferați alți jucători, totuși vor fi peste 20 de jucători prezenți la reunirea lotului, câteva surprize, precum Dudea sau Demci, dar vor fi și juniori promovați la prima echipă cu această ocazie. Totodată, este un bun prilej pentru câțiva tineri care au mai evoluat pentru Dinamo în trecut, să își câștige un loc în lot și să devină titulari sub comanda viitorului antrenor.

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues, Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dintre aceștia, lipsesc Andrei Radu, fundaș stânga, cu care se încearcă o negociere. Mai apoi, Jonathan Rodriguez se află încă sub împrumut în Ștefan cel Mare, până la finalul lunii, după cum a mărturisit acesta. Rămâne de văzut dacă se ajunge la un consens cu fotbalistul pentru a rămâne la Dinamo.

De asemenea, din lot fac parte și fotbaliști utilizați în sezonul încheiat, cu experiență, precum Răzvan Patriche, Gabriel de Moura, Antoni Ivanov sau Marius Tomozei.

CITESTE SI:

Aceasta este strategia lui Florin Răducioiu pentru sezonul următor: ”Mă gândesc la aceste lucruri”

Video I România U19, învinsă de Italia U19 în primul meci de la Euro. Concluziile lui Adrian Văsâi

Dusan Uhrin, criticat din nou de Mirko Ivanovski: ”Nu s-a pregătit barajul!”

4 gânduri despre &8222;Florin Prunea, reacționează la vederea lotului dinamovist&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s