Gică Mihali reacționează după decizia lui Negoiță

Dinamo se confruntă cu și mai multe probleme după ce a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istoria clubului.

Antrenorul actual al roș-albilor, Gică Mihali (56 de ani), a avut o intervenție telefonică la Fotbal Club, în cadrul căreia a vorbit despre decizia luată de Ionuț Negoiță, dar și de anunțul patronului celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea.

Cel din urmă a mărturisit că Dinamo nu are ce să caute pe arena din Colentina ca să joace meciurile din Liga 2.

„Am aflat azi, mi-a spus administratorul că cei de la baza unde era cantonamentul echipei nu ne mai dau voie să mai stăm acolo. Ok, noi mai avem și baza veche, dar în partea cealaltă era mult mai frumos.

Le-am spus măcar să ne lase să ținem acolo magazia, echipamentul, cabinetul medical. Să vedem dacă găsim înțelegere”, a declarat Mihali.

De asemenea, Mihali a explicat că nu se teme deloc de retrogradarea în al treilea eșalon, chiar dacă mai mulți jucători importanți sunt așteptați să plece de la clubul bucureștean.

„Noi ne-am făcut programul, am stabilit un cantonament de pe 11 pe 23. S-ar putea să plecăm și într-o stațiune în țară la noi, e posibil să găsim un sponsor. Chiar dacă acești băieți pleacă, n-o să avem probleme legate de retrogradare.

Lumea e pretențioasă la Dinamo și n-o să accepte dacă nu intrăm în play-off. Dar de retrogradare n-o să fie problema”, a mai adăugat Mihali.

Varianta Colentina a picat: ”Arena noastră este catedrala copiilor noștri”

Patronul celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea a mărturisit pentru ProSport că Dinamo nu are ce să caute pe arena din Colentina ca să joace meciurile din Liga 2. Ionel Ciuclea nu a vrut audă despre dorința celor de la Dinamo.

”Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?

Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?” a spus Ciuclea pentru ProSport.

”Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măca cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina”, a spus Ionel Ciuclea.

CITESTE SI:

Acționarul 0 bani, arată cu degetul. Pe cine dă vina Șerdean pentru situația actuală

Dinamo în căutare! Noi detalii despre viitoarea ”casă”: ”Am depus cerere”

FIFA, decizie importantă de ultim moment luată pentru Cupa Mondială!

Un gând despre &8222;Gică Mihali reacționează după decizia lui Negoiță&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s