Varianta Colentina a picat: ”Arena noastră este catedrala copiilor noștri”

Dinamo caută un stadion pe care să dispute meciurile din sezonul următor, dar până acum nu avem vești prea bune.

Se caută variante în București, dar rând pe rând primim vești că nu se poate. Arcul de Triumf pare o cauză pierdută, stadionul Cotroceni nu poate fi utilizat, iar acum se pare că nici arena din Colentina nu poate găzdui meciurile echipei noastre, asta din cauza patronului de la Daco Getica.

Patronul celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea a mărturisit pentru ProSport că Dinamo nu are ce să caute pe arena din Colentina ca să joace meciurile din Liga 2. Ionel Ciuclea nu a vrut audă despre dorința celor de la Dinamo.

”Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?

Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?” a spus Ciuclea pentru ProSport.

”Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măca cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina”, a spus Ionel Ciuclea.

CITESTE SI:

Acționarul 0 bani, arată cu degetul. Pe cine dă vina Șerdean pentru situația actuală

Dinamo în căutare! Noi detalii despre viitoarea ”casă”: ”Am depus cerere”

FIFA, decizie importantă de ultim moment luată pentru Cupa Mondială!

Un gând despre &8222;Varianta Colentina a picat: ”Arena noastră este catedrala copiilor noștri”&8221;

Lasă un răspuns