Acționarul 0 bani, arată cu degetul. Pe cine dă vina Șerdean pentru situația actuală

Pablo Cortacero, conducătorul „fantomă” al lui Dinamo, a nenorocit acest club, iar omul care continuă să îngroape echipa noastră, Dorin Șerdean afirmă că ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan sunt vinovați pentru dezastrul lăsat în urmă de spaniol.

”Trompeta” din Alba Iulia susține că ibericul ar fi avut într-adevăr în spate anumiți oameni potenți din punct de vedere financiar, dar că aceștia au dat înapoi când au văzut că suporterii ”câinilor” au devenit agresivi, pe rețelele de socializare, în momentul în care investițiile promise au întârziat să apară.

Astfel, ei ar fi renunțat de intenția de a investi la Dinamo. Această teorie a fost furnizată de Dorin Șerdean, după ce acesta a anunțat că se află în negocieri avansate pentru a ceda pachetul majoritar de acțiuni al clubului alb-roșu.

(n.r. În legăturile cu planurile pe care le-a avut Cortacero în România) Și pentru mine este un mister. Cred că au fost și niște factori de altă natură. În spate era un grup de investitori și au fost puțin speriați de ce se întâmpla aici. A fost și pandemia. Și disputele nu foarte ortodoxe cu ultrașii de la PCH. Sunt motive.

Mă bucur că am reușit să deblochez. În alt mod nu am fi putut ajunge aici, să se discute de preluarea pachetului majoritar de către cineva care să poată susține clubul din punct de vedere financiar”, a spus Dorin Șerdean la Digi Sport.

”Am făcut o solicitare către domnul Zavaleanu, de a convoca AGA. A fost săptămâna trecută. Au fost vehiculate 7-8 nume. Eu am anunțat că nu am capacitatea de a gestiona clubul Dinamo din punct de vedere financiar. Am făcut niște pași importanți în privința preluării pachetului majoritar, de către o entitate care să administreze Dinamo mult mai bine și să o ducă unde îi este locul.

Vă dați seama că oricine va prelua pachetul majoritar va dori să numească un administrator special în care are încredere. De asta nu am zis nimic despre acest subiect. Sper să fie o chestiune de zile. Am semnat un acord de confidențialitate și nu aș vrea să vă dau mai multe detalii. Dinamo este un brand. Dinamo este unul singur. Nu am vorbit cu respectiva entitate (n.r. DDB) pe marginea acestui lucru.

(n.r. Ce se va întâmpla dacă va rămâne el în continuare acționar majoritar) Doamne ferește! E greu, am spus asta. Sunt puțini în România care să își permită un club ca Dinamo. E foarte important ce se întâmplă pentru Dinamo, nu pentru o persoană sau alta. Eu știam ce capacitate am, că nu pot să susțin financiar acest club. Era singurul lucru de a debloca lururile în acel moment.

(n.r. În ce măsură a afectat retrogradarea echipei negocierile referitoare la cedarea pachetului majoritar de acțiuni) M-a afectat foarte mult. Mai aveam o linie de negocieri și s-a închis în urma retrogradării. Fiecare om are prioritățile lui. Și acum sunt foarte mulți care își permit să țină Dinamo în viață. Dar fiecare are prioritățile sale și trebuie să i le respectăm.

Pe mine mă interesează foarte mult negocierile în care sunt implicat și mă lupt să le duc la bun sfârșit cât de repede se poate. În mod sigur mă feresc să trăiesc ce am trăit de doi ani încoace. Nici nu vreau să îmi aduc aminte. Clar că există niște lucruri pe care le-am cerut și care se vor îndeplini, ca să scoatem clubul la suprafață”, a mai spus Șerdean sursei citate.

CITESTE SI:

Dinamo în căutare! Noi detalii despre viitoarea ”casă”: ”Am depus cerere”

FIFA, decizie importantă de ultim moment luată pentru Cupa Mondială!

”Am avut o durere în suflet, nu-mi imaginam că Dinamo ar putea retrograda vreodată”

2 gânduri despre &8222;Acționarul 0 bani, arată cu degetul. Pe cine dă vina Șerdean pentru situația actuală&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s