Dinamo în căutare! Noi detalii despre viitoarea ”casă”: ”Am depus cerere”

Arena din Ștefan cel Mare va intra într-un proces de renovare, astfel că Dinamo va trebui să-și găsească o altă casă pentru următoarele două sezoane.

S-a luat în calcul arena din Cotroceni, dar aceasta nu mai poate găzdui meciuri la nivel profesionist, astfel că șefii ”câinilor” vor fi nevoiți să se reorienteze.

Pe lângă varianta stadionului din Colentina, Dinamo ar vrea să încerce să joace și pe ”Arcul de Triumf”. În ”casa rugby-ului” au jucat, până acum, doar naționala U21 și cea de fotbal feminin.

Arena din Cotroceni, a ieșit din calcule, după spusele lui Cornel Țălnar. ”Trompeta” lui Dorin Șerdean, a afirmat:

”Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională.

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat.

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru playsport.ro.

Lotul lui Dinamo la reunirea din 20 iunie:

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehamnn, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

CITESTE SI:

FIFA, decizie importantă de ultim moment luată pentru Cupa Mondială!

”Am avut o durere în suflet, nu-mi imaginam că Dinamo ar putea retrograda vreodată”

Foto I EHF a anunțat echipele participante în Liga Campionilor. Dinamo este în topul european

4 gânduri despre &8222;Dinamo în căutare! Noi detalii despre viitoarea ”casă”: ”Am depus cerere”&8221;

  1. E ceva de nedescris in România ,sa ai stadioane noi ,nu le folosești dar nici închiriate nu le dai .După 30 și ceva de ani trebuie sa fie dați jos acești bolșevici care fac ce vor ei cu activele statului .In ce tara sa pomenit ca un stadion sa fie dirijat de o banca și sal închirieze cum vor .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s