FRF a hotărât ce se întâmplă cu Edi Iordănescu și staff-ul, după rezultatele slabe ale naționalei

Noul selecţioner al României are o singură victorie în şase meciuri pe banca naţionalei. Se pare că obiectivul cu care venise Liga Naţiunilor a fost pus deoparte de şefii FRF, care nu doresc să facă o schimbare la nivelul staff-ului tricolorilor.

Director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre situaţia selecţionerului Edward Iordănescu, cel aflat într-o situaţie dificilă, încă din prima parte a mandatului.

Director tehnic a spus:

„Bineînţeles că şi dincolo de aceste două meciuri. Am tot schimbat antrenori , am tot schimbat antrenor şi nu s-a întâmplat nimic.

Săptămâna viitoare ne vom întâlni şi vom vedea care sunt gândurile lui, ce concluzii trage după cele şase meciuri la naţională, ce propuneri are”, a declarat conducătorul de la FRF pentru Orange Sport.

Apoi, Mihai Stoichiţă a dezvăluit concluzia la care a ajuns FRF: schimbarea antrenorilor, în ciuda ratării obiectivului, dăunează!

Astfel, se pare că România atacă prezenţa la următorul EURO tot cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, iar din partea acestuia sunt aşteptate soluţii de redresare a situaţiei.

„Mi se pare normal, că dacă schimbăm antrenori etapă de etapă şi competiţie de competiţie nu vom avea niciodată o stabilitate în organizarea jocului. Acum, dacă a venit, Edi trebuie să se încarce şi cu nişte suferinţe”, a adăugat oficialul FRF.

3 gânduri despre &8222;FRF a hotărât ce se întâmplă cu Edi Iordănescu și staff-ul, după rezultatele slabe ale naționalei&8221;

Lasă un răspuns