Câinii se adună : ”Toţi dinamoviştii am copilărit, am crescut şi am evoluat la Dinamo”

Dinamo și-a pierdut cei mai importanți jucători după ce a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

În primul start de Liga 2 al ”câinilor”, lotul condus de Gică Mihali este în mare parte format din tinerii jucători de la academi , iar transferurile pe care antrenorul le dorește, se lasă așteptate.

Marius Alexe, fostul atacant al celor de la Dinamo, a vorbit despre o posibilă reîntoarcere, acasă și totodată, despre cea mai mare contraperformanță din istoria clubului din Ștefan cel Mare.

”În acel baraj, cred că aveau nevoie de mai mult entuziasm, de mai multă dorinţă, de mai multă încredere, pentru că eu cred că asta le-a lipsit. Fotbalişti erau, calitate aveau, însă iată că nu doar calitatea fotbalistică duce la un rezultat bun.

Ştiu doar ce apare în media, nu prea am mai păstrat legătura cu foştii colegi pentru că sunt puţini, iar acum, sunt mulţi jucători tineri. Situaţia este aşa, într-o incertitudine, nimeni nu ştie ceea ce o să vină în săptămânile următoare.

Cred că e mai mult decât dramatică situaţia, toţi dinamoviştii am copilărit, am crescut şi am evoluat la Dinamo. Încă nu ne vine să credem ceea ce se întâmplă acum, cum a ajuns clubul atât fotbalistic, cât şi economic, cred că este greu.

Ce o să fie pe viitor, chiar nu îmi dau seama, pentru că dacă stăm şi ne gândim să luăm jucătorii de la echipa a doua, la echipa a doua sunt mulţi jucători tineri. Au retrogradat din Liga a 3-a în Liga a 4-a.

Să te gândeşti că fac faţă doar ei, nefiind ajutaţi de jucători cu experienţă este imposibil şi ar fi doar vorba că Dinamo se va bate la promovare anul viitor”, a spus Marius Alexe, pentru Orange Sport.

”Cu siguranţă, pentru asta muncesc, pentru asta învăţ în fiecare zi, însă nu vreau să ard etapele, îmi doresc să… cum am făcut ca fotbalist, nu m-am făcut de râs, i-am dat totul.

Am crescut de la un copil de nouă ani pana la echipa mare la 18 ani. Aşa îmi doresc şi acum, să îmi dezvolt această academie, să vină rezultatele de aici şi apoi totul să vină natural şi să fie continuarea carierei mele”, a mai declarat Marius Alexe.

CITESTE SI:

Ionuț Popa, anunț important: ”Vreți să o desființăm? O desființăm mâine!”

Video I Robert Glință, al 5-lea în lume! Mesaj impresionant după Campionatele Mondiale: ”Ireală susținerea din partea tuturor românilor”

FRF a hotărât ce se întâmplă cu Edi Iordănescu și staff-ul, după rezultatele slabe ale naționalei

3 gânduri despre &8222;Câinii se adună : ”Toţi dinamoviştii am copilărit, am crescut şi am evoluat la Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s