Rodriguez ofertat de un club din prima ligă: ”Aproape să îl convingem”

Jonathan Rodriguez, jucător care aparține de CFR Cluj, dar care a fost împrumutat la Dinamo în a doua parte a sezonului trecut, este așteptat să îi dea un răspuns lui Sepsi în cel mult două zile, iar Dioszegi se arată încrezător în șansele formației sale.

”Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez.

Jonathan Rodriguez încă nu a semnat. Suntem în discuții cu el. Attila Hadnagy știe mai multe, el e în Austria. Eu am văzut doar primul meci și am revenit în țară.

Dacă lucrurile merg bine, putem să obținem semnătura lui, iar lotul este plin. Suma nu este mare absolut deloc, dar trebuie să-l întrebăm pe Attila cum stăm cu lucrurile. Să vedem răspunsul, luni sau marți”, a spus Laszlo Dioszegi.

Argentinianul, care nu mai e dorit la CFR, urmează să încaseze 7.000 de euro lunar la Sfântu Gheorghe.

Jonathan Rodriguez (32 de ani) și-a petrecut ultimii cinci ani în România. El a jucat prima dată la FC Botoșani, iar anul trecut a făcut pasul la CFR Cluj, unde a jucat în 18 meciuri. După jumătate de sezon, mijlocașul central argentinian a fost împrumutat la Dinamo, formație cu care a retrogradat.

Rodriguez a fost prezent la reunirea lui Dinamo

Dinamo nu are capacitatea să mențină salariul lui Jonathan Rodriguez în Liga a 2-a, așa că fotbalistul nu va mai continua în ”Ștefan cel Mare” din sezonul următor.

Antrenorul Gică Mihaili a vorbit despre mijlocaşul oferit de CFR sezonul trecut şi a confirmat că sunt şanse minime ca el să rămână în liga secundă la Dinamo.

”Noutăți nu am. Am avut și ceva absențe, trei-patru copii care au dat BAC-ul. Buleică, învoit, Grigore și Moura se întorc miercuri. Mai e Radu… Rodriguez, care m-a impresionat. Nu știu de ce a jucat așa puțin până acum. E foarte dificil să mai stea aici, mai are contract până pe 30 iunie”, a declarat Gică Mihali.

CITESTE SI:

Daniel Iftodi cheamă suporterii din PCH la CS Dinamo

Andrei Radu rupe tăcerea: ”Am renunțat la bani”

Câinii se adună : ”Toţi dinamoviştii am copilărit, am crescut şi am evoluat la Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Rodriguez ofertat de un club din prima ligă: ”Aproape să îl convingem”&8221;

Lasă un răspuns