Gafă mondială a ministrului Eduard Novak față de Robert Glință!

Când te uiţi la prestaţia ministrului Sporturilor din ultimele luni, rămâi cu gura căscată! Pentru că seria gafelor sale, e tot mai mare!

David Popovici a revenit în ţară, duminică seară, alături de el fiind şi Robert Glinţă. Ei au fost întâmpinaţi la scara avionului, înainte de festivitatea de la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de ministrul Sportului, Eduard Novak, de preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi de preşedinta FRNPM, Camelia Potec.

Novak a luat primul cuvântul, în cadrul ceremoniei, dar în discursul său, unul ce a durat multe minute, nu a rostit niciun cuvânt despre Robert Glință.

Popovici e dublu campion mondial, aur la 100 m liber şi 200 m liber, iar Glinţă a ocupat locul opt în proba de 100 m spate și locul cinci la 50 m spate.

Novak i-a oferit lui David Popovici un buchet de flori, un trofeu și cecul de 200.000 de euro din partea Guvernului.

Șeful MTS l-a îmbrățișat, s-a fotografiat cu dublul campion mondial, dar nu a rostit niciun cuvânt despre Robert Glință, colegul și prietenul lui David Popovici și totodată cel care la Campionale Mondiale de natație de la Budapesta a fost pe locul opt în lume la 100 metri și pe cinci la 50 metri spate.

”Sunt extrem de emoționat, dar foarte fericit pentru această seară istorică. Acest campion ne-a făcut mândri și am simțit că suntem uniți, puternici. David ne-a demonstrat că sportul ne unește, este cel mai bun ambasador, ne face mândri că suntem români.

Vreau să-i mulțumesc lui David, care a reușit să ne motiveze, să deschidă inimile noastre. A arătat lumii întregi cât de puternici putem să fim. Putem să sperăm că România poate să aibă sportul pe care ni-l dorim.

Până voi conduce acest minister, sportul va fi prioritar. Am sprijinit înotul și azi suntem aici”, e o parte a discursului lui Eduard Novak, înainte de a se fotografia alături de David Popovici și a-i oferi cecul de 200.000 de euro.

Robert Glință, discurs de mare campion după revenirea în țară

”Trebuie să recunosc că nu sunt obișnuit cu atât de multă lume și atât de multă atenție, însă sunt tot eu, la fel de natural.

Cel mai important lucru pe care îl am de spus este să mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, care m-au suținut și care mă susțin în continuare.

Le mulțumesc românilor care m-au urmărit, celor care au venit și m-au văzut pe viu, dar și celor din fața televizoarelor.

E superb și cred că multă lume ar vrea să fie în situația mea și să știe că atât de multă lume îl susține. Sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine, sincer”, a spus Popovici, în aplauzele tuturor celor prezenți, care a umplut salonul prezidențial.

CITESTE SI:

Video I Robert Glință, discurs de mare campion după revenirea în țară

Video I Discurs de campion în Ziua Drapelului Național! David Popovici s-a întors în România

Rodriguez ofertat de un club din prima ligă: ”Aproape să îl convingem”

3 gânduri despre &8222;Gafă mondială a ministrului Eduard Novak față de Robert Glință!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s