Video I Robert Glință, discurs de mare campion după revenirea în țară

Robert Glință, înotătorul român în vârstă de 25 de ani legitimat la CS Dinamo, a revenit în țară duminică seară și a avut un discurs de mare campion la adresa lui David Popovici, colegul său mai tânăr.

Robert Glință a ratat podiumul la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, însă David Popovici a adus acasă două medalii de aur câștigate în proba de 200 de metri liber, respectiv în cea de 100 de metri liber.

Toată atenția s-a îndreptat, desigur, asupra lui David Popovici căruia ministrul Eduard Novak i-a înmânat un cec în valoare de 200 de mii de euro, însă Robert Glință nu s-a simțit marginalizaț, ci chiar a avut și el un discurs superb pentru colegul său de la Dinamo.

Robert Glință a ținut să îi mulțumească lui David Popovici pentru performanța pe care a reușit-o pentru România.

”Sunteți foarte mulți aici, sunt extrem de recunoscător și eu și vă mulțumesc pentru toată susținerea. Eu am o oarecare istorie de participare la campionate internaționale și cu siguranță niciodată nu ne-am confruntat cu o masă de oameni atât de mare care ne susține și cu siguranță acest campionat s-a simțit cu totul și cu totul altfel.

Niciodată nu m-am simțit și eu atât de special și nu am avut această împingere de la spate mulțumită vouă, tuturor românilor care ne-ați susținut, să fac tot ce îmi stă mie în putere să obțin cel mai bun rezultat de care sunt capabil.

Desigur, asta este în mare măsură și datorită lui David și întregii echipe a lui David, pentru că fără aceste rezultate colosale nici eu nu m-aș fi bucurat de această susținere, așa că îți mulțumesc ție (n.r. se întoarce către David Popovici) că sunt contemporan cu tine, David și vă mulțumesc din suflet și vouă”, a spus Robert Glință, la revenirea în țară.

David Popovici s-a întors în România: ”Le mulțumesc românilor care m-au urmărit”

Puștiul de 17 ani a fost așteptat cu covorul roșu pe aeroportul Henri Coandă. O mulțime de personalități au fost dornice să-l întâmpine pe recordmanul legitimat la Dinamo.

Ajuns la salonul prezidențial al aeroportului, David Popovici a avut un discurs superb, în care i-a pus pe prim plan pe românii care l-au susținut.

A trăit clipe magice din probele de 200 de metri liber și 100 de metri liber, ambele la seniori și ambele finalizate cu medalii de aur. La cea de 200 de metri, el a stabilit și un record la juniori.

”Trebuie să recunosc că nu sunt obișnuit cu atât de multă lume și atât de multă atenție, însă sunt tot eu, la fel de natural.

Cel mai important lucru pe care îl am de spus este să mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, care m-au suținut și care mă susțin în continuare.

Le mulțumesc românilor care m-au urmărit, celor care au venit și m-au văzut pe viu, dar și celor din fața televizoarelor.

E superb și cred că multă lume ar vrea să fie în situația mea și să știe că atât de multă lume îl susține. Sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine, sincer”, a spus Popovici, în aplauzele tuturor celor prezenți, care a umplut salonul prezidențial.

CITESTE SI:

Video I Discurs de campion în Ziua Drapelului Național! David Popovici s-a întors în România

Rodriguez ofertat de un club din prima ligă: ”Aproape să îl convingem”

Daniel Iftodi cheamă suporterii din PCH la CS Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Robert Glință, discurs de mare campion după revenirea în țară&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s