Video I Discurs de campion în Ziua Drapelului Național! David Popovici s-a întors în România

Dublul campion mondial David Popovici a revenit în România, după ce a făcut istorie la Mondialele de la Budapesta.

Puștiul de 17 ani a fost așteptat cu covorul roșu pe aeroportul Henri Coandă. O mulțime de personalități au fost dornice să-l întâmpine pe recordmanul legitimat la Dinamo.

Ajuns la salonul prezidențial al aeroportului, David Popovici a avut un discurs superb, în care i-a pus pe prim plan pe românii care l-au susținut.

A trăit clipe magice din probele de 200 de metri liber și 100 de metri liber, ambele la seniori și ambele finalizate cu medalii de aur. La cea de 200 de metri, el a stabilit și un record la juniori.

„Trebuie să recunosc că nu sunt obișnuit cu atât de multă lume și atât de multă atenție, însă sunt tot eu, la fel de natural.

Cel mai important lucru pe care îl am de spus este să mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, care m-au suținut și care mă susțin în continuare.

Le mulțumesc românilor care m-au urmărit, celor care au venit și m-au văzut pe viu, dar și celor din fața televizoarelor.

E superb și cred că multă lume ar vrea să fie în situația mea și să știe că atât de multă lume îl susține. Sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine, sincer”, a spus Popovici, în aplauzele tuturor celor prezenți, care a umplut salonul prezidențial.

CITESTE SI:

Rodriguez ofertat de un club din prima ligă: ”Aproape să îl convingem”

Daniel Iftodi cheamă suporterii din PCH la CS Dinamo

Andrei Radu rupe tăcerea: ”Am renunțat la bani”

3 gânduri despre &8222;Video I Discurs de campion în Ziua Drapelului Național! David Popovici s-a întors în România&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s