Constantin Anghelache: ”Nu mă ascund, sunt un om transparent” :))

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a fost surprins sâmbătă seara pe stadionul din Ștefan cel Mare, unde, alături de Dănuț Lupu, a luat parte la fotografia de grup a jucătorilor care au promovat în Liga 3.

CS Dinamo București a promovat în Liga a 3-a, după ce a câștigat barajul cu Venus Independența, scor 3-2 în tur și 1-0 în retur.

Constantin Anghelache, spune că echipa a ajuns în această situație din cauza modului defectuos în care au acționat conducătorii.

FC Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după ce a pierdut barajul de menținere/promovare în Liga 1, 1-3 la general cu U Cluj.

”În proporție de 90%, Dinamo nu se salvează. Mai are un procent de 10%, care se numește miracol. Rău sună, dar rău este.

De ce s-a ajuns aici? În primul rând, pentru că în acest campionat Dinamo n-a avut niciodată conducere! Să fie foarte clar! Mă refer la conducerea administrativă. A avut tot felul de schisme și de probleme, cei de acolo s-au ocupat de Cortacero, de tot felul de bazaconii. Ei n-au avut în cap decât o idee, pe care eu nici acum nu o deslușesc.

Însă, echipa a fost distrusă de la etapă la etapă. Ei n-au avut nici conducere tehnică. De la o instabilitate a conducerii administrative, s-a născut și o instabilitate la nivelul băncii tehnice.

PCH a făcut lucruri senzaționale, a ținut echipa, dar și-a depășit statutul și a vrut să și conducă. Iată rezultatul! Echipa a rulat, din cauza tuturor tehnicienilor trecuți pe aici, cu toții între ghilimele, lotul o dată la două luni. Nici jucătorii nu știu pe ce posturi mai joacă și ce pot sau nu pot să facă”, a spus Constantin Anghelache.

Atac la Iuliu Mureșan

Fostul angajat a lui Dinamo l-a atacat și pe Iuliu Mureșan, căruia i-a reprioșat că a băgat echipa în insolvență, apoi s-a evaporat.

”Dinamo a intrat în insolvență într-un mod greșit. Îl cunosc foarte bine pe domnul Mureșan, este un om admirabil, dar ce a vrut cu această intrare în insolvență dacă el a spus că nu-l mai interesează? Scopul era să-l intereseze!

Legea 85 spune spune că reorganizarea judiciară a unei societăți comerciale are două puncte finale. Ori reorganizare, ori faliment! Dar a făcut ce a făcut și s-a dat la o parte”, a mai spus Constantin Anghelache.

CITESTE SI:

Gafă mondială a ministrului Eduard Novak față de Robert Glință!

Video I Robert Glință, discurs de mare campion după revenirea în țară

Video I Discurs de campion în Ziua Drapelului Național! David Popovici s-a întors în România

2 gânduri despre &8222;Constantin Anghelache: ”Nu mă ascund, sunt un om transparent” :))&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s