Andrei Radu rupe tăcerea: ”Am renunțat la bani”

Fundașul stânga, Andrei Radu (26 de ani) a fost unul dintre jucătorii care a evoluat pentru Dinamo în stagiunea 2021-2022, una care o să rămână în istoria clubului, pentru că prima dată în cei 74 de ani de existență echipa noastră a retrogradat.

Fotbalistul este practic parte din istoria negativă a clubului și va fi nevoit să-și păstreze această pată neagră în CV tot restul vieții. Acesta a fost acuzat de fani că a avut un salariu uriaș, de 9.500 de euro pe lună, și că valoarea sa și prestațiile au fost de un nivel mult mai scăzut.

„Hai să te întreb așa: tu ce ai face? Am renunțat la bani pentru Dinamo, pentru a ajuta clubul. Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Negociem. I-am mai cerut unul sau două salarii pentru a încheia contractul, dânsul vrea să plec gratis, fără să mai iau niciun ban.

În stagiunea trecută, 2020-2021, am jucat pe 1000 de euro pe lună. De când m-am întors la Dinamo (n.r. – 2020), eu am jucat, mereu, în aceste două stagiuni, pe sub 50 la sută din ce era trecut în contract.

Am renunțat la 50.000 de euro din salarii, am renegociat mereu în interesul clubului. De la 7000 am renegociat la 5000 și tot așa. Și, indiferent ce era trecut în contract, am luat mereu sub 50 la sută”, a spus Andrei Radu, conform Playsport.

Astfel, Radu s-ar alătura mai multor foști jucători din Ștefan cel Mare care nu mai continuă la echipă și în liga secundă, acolo unde tot „performanțele” lor au dus-o.

 • Gabriel Torje
 • Cosmin Matei
 • Alexandru Răuță
 • Christian Irobisso
 • Mirko Ivanovski
 • Balthazar Pierret
 • Baptiste Aloe
 • Răzvan Grădinaru
 • Vlad Morar
 • Jonathan Rodriguez
 • Peter Jovanovic
Lotul lui Dinamo la prima reunire după retrogradarea în Liga 2

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

CITESTE SI:

Câinii se adună : ”Toţi dinamoviştii am copilărit, am crescut şi am evoluat la Dinamo”

Ionuț Popa, anunț important: ”Vreți să o desființăm? O desființăm mâine!”

Video I Robert Glință, al 5-lea în lume! Mesaj impresionant după Campionatele Mondiale: ”Ireală susținerea din partea tuturor românilor”

3 gânduri despre &8222;Andrei Radu rupe tăcerea: ”Am renunțat la bani”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s