Alexandru Răuță și-a găsit echipă: ”Îi spunem bun venit lui Alex Răuță”

Alexandru Răuță, unul dintre căpitanii lui Dinamo din sezonul 2021 – 2022, a semnat cu o nou promovată în Liga 1.

FC Hermannstadt a anunţat, luni, că a obţinut serviciile mijlocaşului.

Răuţă, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, din postura de jucător liber. Fotbalistul a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în 30 de partide în toate competiţiile (Liga 1&Cupa României), fiind căpitanul echipei pentru care a oferit un assist.

”Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, din postura de jucător liber. În sezonul trecut, Alex a evoluat pentru Dinamo București în 30 de partide în toate competițiile (Liga 1&Cupa României), fiind căpitanul echipei pentru care a oferit un assist.

Mijlocașul defensiv este cotat la suma de 300.000 euro pe siteurile de specialitate, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipe ca F.C.Argeș (club la care s-a format), C.S.Mioveni, Pandurii Tg.Jiu, Poli Iași și F.C.Voluntari, echipă alături de care a câștigat Super Cupa României în sezonul 2017 – 2018. Alex va purta tricoul cu numărul 55 în sezonul următor de Liga 1.

Îi spunem bun venit lui Alex Răuță și îi dorim (și) pe această cale mult succes la A.F.C.Hermannstadt!”, se arată în comunicatul emis de gruparea sibiană.

Alexandru Răuță, unul dintre “jucătorii problemă” de la Dinamo

Răuță, a fost unul dintre liderii vestiarului, alături de Cosmin Matei, Gabriel Torje și Steliano Filip, însă din informațiile apărute în presă de-a lungul timpului, aceștia au avut un rol important în atmosfera proastă de la club.

Demiterea lui Flavius Stoican a adus un episod incredibil, în care o parte dintre jucătorii menționați au trecut la amințări la adresa conducerii în contextul în care tehnicianul era plăcut de vestiar, el fiind un aliat și un susținător al fotbaliștilor români din lot, pe care îi titulariza des, chiar dacă evoluțiile și rezultatele erau catastrofale.

În cele din urmă, totul a condus la barajul cu Universitatea Cluj, unde prestația jucătorilor pe care suporterii îi vedeau ca pe niște “salvatori” a fost una jalnică, iar în cele din urmă aceștia au devenit personaje negative în istoria echipei noastre.

CITESTE SI:

Video I Cornel Șfaițer scenariul care ar fi evitat retrogradarea lui Dinamo: ”Acolo s-a greșit!”

Video I David Popovici, către Nicolae Ciucă: ”Ferm”

Gheorghe Mihali, noi detalii despre viitorul lui la Dinamo

4 gânduri despre &8222;Alexandru Răuță și-a găsit echipă: ”Îi spunem bun venit lui Alex Răuță”&8221;

Lasă un răspuns